Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam İstanbul'da elektrikler saat kaçta gelecek? (5 Haziran)

        Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ), internet sitesi üzerinden İstanbul'da bugün yapılacak olan planlı elektrik kesintilerini paylaştı. BEDAŞ tarafından açıklanan listeye göre, İstanbul'un bazı ilçelerinde çeşitli saat dilimlerinde elektrik kesintisi uygulanacak. Pekiİstanbul'da elektrikler saat kaçta gelecek? İşte detaylar...

        İSTANBUL'DA ELEKTRİKLER SAAT KAÇTA GELECEK?

        BEDAŞ tarafından açıklanan listeye göre yapılacak planlı elektrik kesintileri şu şekilde olacak;

        ● FATİH Mh., 276. Sk., (ESENLER İlçesi) ve civarında 09:00-16:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

        ● TERAZİDERE Mh., KORKMAZ Sk., CUMHURİYET Cd., ELMAS Sk., YAŞAR DOĞU Sk., DAVUTPAŞA ÇİFTEHAVUZLAR Cd., (BAYRAMPAŞA İlçesi) ve civarında 15:30-18:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

        ● MERKEZ Mh., AĞAÇLI BOSTAN Sk., ALİ PAŞA ÇIKMAZI Sk., ATABEY Sk., CEVHER ÇIKMAZI Sk., DALYA ÇİÇEĞİ(DALYA ÇİÇEĞİ ÇIKMAZI) Sk., DURSUN FAKİH Sk., FISTIKLI BAĞLAR Sk., GAZİ HASAN PAŞA Sk., HARİKA Sk., KUDRETULLAH EFENDİ Sk., MEVSİM Sk., ORTA ÇEŞME Cd., PELİKAN Sk., ŞAHİNCİ Sk., ŞEHİT MİTHAT YILMAZ Cd., TİRKEŞ Sk., ZEBERCET Sk., (SARIYER İlçesi) ve civarında 09:30-13:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

        ● TERAZİDERE Mh., KORKMAZ Sk., DAVUTPAŞA ÇİFTEHAVUZLAR Cd., CUMHURİYET Cd., FUNDA Sk., ELMAS Sk., YAŞAR DOĞU Sk., (BAYRAMPAŞA İlçesi) ve civarında 12:30-15:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

        ● MALTEPE Mh., BESTEKAR NASİBİ MEHMET EFENDİ Sk., GÜMÜŞSUYU Cd., HASTANE YOLU Sk., LİTROS YOLU Sk., (ZEYTİNBURNU İlçesi) ve civarında 09:00-12:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

        ● KAYABAŞI Mh., EMİR SULTAN Sk., (BAŞAKŞEHİR İlçesi) ve civarında 09:00-13:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

        ● REŞİTPAŞA Mh., BAL ÇIKMAZI Sk., BORU ÇİÇEĞİ ÇIKMAZI Sk., CENGİZ TOPEL Cd., ÇÖREK OTU Sk., GÜNEBAKAN Sk., KARANFİL Sk., MUHTAR Sk., POSTAYOLU Cd., (SARIYER İlçesi) ve civarında 13:30-16:30 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

        ● KANARYA Mh., 1.ARDIÇ KUŞU Sk., 2.KEKLİK Sk., (KÜÇÜKÇEKMECE İlçesi) ve civarında 09:00-16:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

        ● MERKEZ Mh., BİRAHANE Sk., (ŞİŞLİ İlçesi) ve civarında 09:00-13:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

        ● MERKEZ Mh., AHENK Sk., BİRAHANE Sk., (ŞİŞLİ İlçesi) ve civarında 11:00-15:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

        ● CEBECİ Mh., 2546. Sk., (SULTANGAZİ İlçesi) ve civarında 09:00-17:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

        ● BAHÇELİEVLER Mh., ERDE Sk., GÜNEŞ 1 Sk., İPEK Sk., (BAHÇELİEVLER İlçesi) ve civarında 10:00-16:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

        ● ATAKÖY 7-8-9-10. KISIM Mh., KARANFİL Sk., HANIMELİ ÇİÇEĞİ Sk., (BAKIRKÖY İlçesi) ve civarında 10:00-12:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

        ● MERKEZ Mh., ŞEHİT BARBAROS YALÇIN ÇIKMAZI Sk., ŞEHİT BARBAROS YALÇIN Sk., BİLGİ Sk., HAMİDİYE Mh., SELVİ Cd., SEVGİ Sk., (KAĞITHANE İlçesi) ve civarında 09:00-11:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

        ● MERKEZ Mh., KAĞITHANE Cd., SEÇKİN Sk., (KAĞITHANE İlçesi) ve civarında 15:00-16:30 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

        ● GÜRSEL Mh., AKMER Sk., ESKİ BEŞİKTAŞ Cd., İKRAM Sk., İMRAHOR Cd., KIRIM Sk., NURTAÇ Cd., MERKEZ Mh., KAĞITHANE Cd., SADABAD Cd., SEÇKİN Sk., SİLAHTAR Cd., (KAĞITHANE İlçesi) ve civarında 17:00-19:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

        ● HAMİDİYE Mh., KAHVECİ Sk., ONUR Sk., SANCAK Sk., SEVGİ Sk., SÖYLER Cd., MERKEZ Mh., BAHÇE Sk., BİLGİ Sk., DARGIN Sk., FERMAN Cd., GÜNAY Sk., ONUR Sk., ŞEHİT BARBAROS YALÇIN Sk., SELAMET Sk., (KAĞITHANE İlçesi) ve civarında 12:00-14:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

        ● TURGUT REİS Mh., 412. Sk., 413. Sk., 429. Sk., 430. Sk., 437. Sk., 438. Sk., 431. Sk., 432. Sk., 428. Sk., 410. Sk., 435. Sk., 436. Sk., 508. Sk., 509. Sk., 515. Sk., 516. Sk., 517. Sk., (ESENLER İlçesi) ve civarında 09:00-12:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

        ● PINARTEPE Mh., ORHANGAZİ Cd., (BÜYÜKÇEKMECE İlçesi) ve civarında 11:00-14:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

        ● ADNAN KAHVECİ Mh., KURTULUŞ Cd., HATAY Cd., İNÖNÜ Cd., ATAKENT Cd., (BEYLİKDÜZÜ İlçesi) ve civarında 12:00-17:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

        ● DEREAĞZI Mh., UFUK Sk., ZİYA GÖKALP Cd., ONURLU Sk., (BEYLİKDÜZÜ İlçesi) ve civarında 13:00-18:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

        ● SİNANOBA Mh., AKKALE Sk., TUĞÇE Sk., BEGÜM Sk., İLYAS Sk., FİKRİYE Sk., CANIM Sk., ERTÜRK Cd., GÜZELCE Mh., BABACAN Sk., BALIKÇI Cd., HÜNKAR Sk., TAÇ Sk., EMEL Sk., ÇINAR 3 Sk., TUGAY Sk., FENER Cd., (BÜYÜKÇEKMECE İlçesi) ve civarında 09:00-19:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

        ● FATİH Mh., 273. Sk., (ESENLER İlçesi) ve civarında 09:00-16:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

        ● KABAKÇA Mh., LODOS Sk., SEVİM Sk., HALİTPAŞA Cd.DESİ Sk., LADİK Sk., MALKOÇ Sk., (ÇATALCA İlçesi) ve civarında 09:00-19:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ