Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (22 Haziran 2017)

        AY BİZE NELER FISILDIYOR?

        BUGÜN ve yarın Ay, İkizler burcunda dolaşıyor. Her zamankinden daha konuşkan ve daha hareketli olabiliriz. Davranışlarımızdaki tutarsızlık ve kararsızlık çabuk karar değiştirmemize yol açabilir. Bu konuda dikkatli olmalıyız. Partnerimizle daha çok konuşmak ve tartışmak isteyebiliriz. Kısa vadeli planlar yapmak ve fikir alışverişlerinde bulunmak için harika günlerdeyiz.

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün yerinde duramayan yönlerinizle akrabalarınızla vakit geçirebilir veya sevdiklerinizle kısa vadeli planlar yapabilirsiniz. İletişiminiz hareretli olabilir. Bazı sorumluluklarınız gözünüzde büyüyor.

        REKLAM

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Maddi konularda hızlı ve pratik çözümler üretecek, kendinizi iyi hissedeceğiniz gelişmeler yaşayacaksınız. Gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız. Yakın çevrenizle güzel planlar sizi mutlu edebilir.

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kendi istekleriniz ön planda olacak. Çevrenize karşı bencil tavırlardan uzak durmalısınız. Kendinizi rahat ve özgür hissederken, kafanıza göre davranma isteğiniz ilişkilerinizi biraz zorlayabilir.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kafanızdan geçirdiklerinizi dillendirmediğiniz için insanlar gerçek duygularınızı anlamakta zorlanıyor. Şartları değiştirmek için uygun bir gün değil. Yakın çevrenizle rahat ilişkiler içindesiniz.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Zihinsel enerjiniz yüksek olacağından, bulunacağınız ortamlarda mantıklı hareketlerinizle çevrenizdekileri etkileyebilirsiniz. Girişimlerinizde sevindirici ve çok güzel haberleriniz olacak.

        REKLAM

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Göz önünde olacağınız ortamlarda, kalabalık yerlerde bulunabilirsiniz. Gününüzü iyi organize edin çünkü fazla yorulabilirsiniz. Aile hayatınızdaki duygusal iniş çıkışlara takılmamalısınız.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Dış ortamlarda tamamlamanız gereken işlerinizin peşine düşebilirsiniz. Sıradan şeyler ruhunuzu daraltabilir. İşlerinizde kolay hareket edeceksiniz. Bazı sorumluluklarınız canınızı sıkabilir.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ortaklaşa giderleriniz ve harcamalarınız önemli olacak. Bugün, sevdiğiniz insanın veya partnerinizin para durumundan yararlanabilirsiniz veya maddi konularda siz ona destek çıkabilirsiniz.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel hayatınızda hareketli bir gün geçirebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde çözüme kavuşturmak zorunda olduğunuz konuları ertelemeyin. Bugün, duygularınızı abartılı bir şekilde ortaya koyabilirsiniz.

        REKLAM

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bulunacağınız ortamlarda kendinize bir uğraş bulmakta zorlanmayacaksınız. Negatif düşünce yapınızdan uzaklaşmalısınız. Geziler sizi mutlu ediyor. Partnerinizle birlikte olmaktan mutlusunuz.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aşk hayatınızda sevdiğinize karşı isteklerinizi dile getirmekten korkmayın. Birikmiş işlerinizi keyifle yapabilirsiniz ama bazı sorumluluklarınızı yerine getirmekte biraz zorlanabilirsiniz.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Evinizle ilgili düşünceleriniz önemli olacak. Bazı konuları çözüme bağlamanız gerekse de siz birtakım şeyleri ertelemekte ısrarcısınız. Sevdiğiniz insanla keyifli bir gün geçireceksiniz.

        HANDE KAZANOVA / GAZETE HABERTÜRK

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ