Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (29 Haziran 2017)

        AY BİZE NELER FISILDIYOR?

        Bugün Ay, Başak burcunda dolaşıyor. Sindirim sistemimiz uyarılıyor. Bedenimiz ve ruhumuz arasındaki dengeyi sağlamamız gerekecek. Beslenmede tuz günleri olduğundan tuz tüketme eğilimimiz artabilir. Hazımsızlık ve gaz sorunlarımızı gidermek için ısırganotu çayı içebiliriz. Sevdiklerimize karşı mükemmeliyetçi davranmamalı ve aşırı eleştirel tavırlardan kaçınmaya özen göstermeliyiz.

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, iş ve hizmet alanlarınız aktif olacak. Ailenizdeki insanlarla paylaşacağınız bazı fikirlerinizde heyecanlı olsanız bile, yapılması gereken işlerinizi tamamlamadan içiniz rahat etmeyebilir.

        REKLAM

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Değişikliklere açık bir gün olsa da riskten kaçının ve hislerinize, tahminlerinize çok güvenmeyin. Yakın çevrenizdeki insanlar için bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Hayatınızda aktivitelere yer açın.

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Daha çok evinize özellikle de ailenize zaman ayırmak isteyeceğiniz bir gün geçireceksiniz. Yuvanız için yapacağınız bazı konuşmalarda sevdiklerinizden destek görmek hoşunuza gidebilir.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Geleceğinize dair planlar yapmadan önce, işlerinizin sağlamlığını kontrol etmeniz gerekiyor. İletişime dayalı işleriniz hız kazanacak. Bugün, kolay ve hızlı programlar içine girebilirsiniz.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Parasal konular ve harcamalar ön planda olacak. Etrafınızda olup bitenlere karşı merakınız yüksek olabilir. Maddi konularda büyük hayaller kurmadan önce, şartların netleşmesini beklemelisiniz.

        REKLAM

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kendi kişisel alanınızı, sosyal ortamlarınızdaki insanlarla kesiştirebilir ve arkadaşlarınızla güzel planlar içinde olabilirsiniz. Ailevi sorumluluklarınız gün içinde size duygusal sorunlar yaşatabilir.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bulunacağınız değişik ortamlardaki insanlarla bazı fikir ayrılıklarına açık olabilirsiniz. Olayları toparlamak bugün her zamankinden daha kolay olabilir. Duyduklarınız enerjinizi aşağıya çekmesin.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Katılacağınız aktivitelerde parasal anlaşmazlıklara dikkat edin. Seyahate dayalı güzel gelişmeler, heyecanlı oluşumlar sizi mutlu edebilir. Fikirlerinizdeki anlaşmazlıkları başkalarına yansıtmayın.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sevdiğiniz insanın bazı fikirlerini pek benimsemeyeceksiniz. Keyfinizi kaçıracak her şeyden uzak durmaya özen göstermelisiniz. Etrafınızda olup bitenleri bugün farklı gözlerle görebilirsiniz.

        REKLAM

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Çalışıyorsanız iş hayatınızdaki bazı fikir ayrılıkları sizi mutsuz etmesin. Özel yaşantınızda bu aralar dengeyi sağlamak zor olsa bile, değişik yerler ve ortamlar size bu konuda yardımcı olabilir.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bir yandan çok çalıştığınız bir yandan da hayatın keyfini çıkarmak istediğiniz bir dönemdesiniz. Geri plandan yürüttüğünüz işlerinizde içgüdüleriniz ve önsezileriniz doğru ve güçlü çalışıyor.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sevdiğinizle yapacağınız bazı konuşmalarda orta yolu bulmak kolay olmayabilir. Tahminlerden uzak durun. Dış ortamlardaki sorumluluklarınız işlerinizi bir üst basamağa taşıyabilir.

        HANDE KAZANOVA / HT MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ