Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Aldatılan genç kadın kendini astı!

        Neşet KARADAĞ / ADANA (AHT)

        Adana'da 3 çocuk annesi Mine Ay (32), eşinin kendisini aldattığı iddiasıyla banyo penceresine kendini iple asarak yaşamına son verdi. Talihsiz kadın, eşine yazdığı mektupta "Çocuklarıma çok iyi baktır sevdiğine" yazdı.

        Döşeme Mahallesi 60080 Sokak'taki İş Bankalılar Sitesi A Blok zemin katta oturan Mine Ay (32), uzun süre Kazakistan'da çalıştıktan sonra Türkiye'ye dönüş yapan eşi Musa (33) ile kendisini aldattığı iddiasıyla tartıştı. 3 gündür eşiyle gerginlik yaşayan Ay, eşi yatmaya gittiğinde kendisi de mutfağa geçti. İddiaya göre, mutfakta eşine not yazan genç kadın, banyoya girerek pencereye iple kendini astı.

        ASILI CESEDİ EŞİ BULDU

        Gece eşinin yatağa gelmemesi üzerine Musa Ay yatağından kalktı. Banyonun kapısının kilitli olduğunu gören Musa Ay eşinin cevap vermemesi üzerine kapıyı tornavida ile açarak içeri girdiğinde eşini banyo penceresinde asılı halde buldu.

        SUNİ TENEFÜS YAPTI

        Eşini asılı olduğu ipten çıkartıp yere yatıran Musa Ay, ?yaşıyor' umuduyla suni tenefüs yaptı. Bu sırada, Musa Ay'ın yardım sesine gelen komşuları evdeki 3 çocuğu dışarı çıkarttı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis doktoru yaptığı muayenede Mine Ay'ın öldüğünü belirledi.

        "ÇOCUKLARIMA ÇOK İYİ BAKTIR SEVDİĞİNE"

        Ay'ın cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Morgu'na kaldırılırken olay yerindeki mutfak masasının üzerinde genç kadının intihar etmeden önce eşine yazdığı not bulundu. Ay'ın notunda, "Beni affet, Evet değerini bilemedim. Seni çok seviyorum. Çocuklarıma baktığın gibi benim çocuklarıma çok iyi baktır sevdiğine. Allah senden razı olsun" yazdığı öğrenildi.

        "KISKANÇLIK YÜZÜNDEN TARTIŞTIK"

        Olayı soruşturan Cumhuriyet Savcısı Ay'ın cesedini bulan eşi Musa Ay'ın bilgisine başvurdu. Kazakistan'da çalıştığını belirten Musa Ay, 3 ay önce bir bebeğinin dünyaya gelmesi üzerine Türkiye'ye dönüş yaptığını belirtti. Ay'ın, "Mine benimle ikinci evliliğini yapmıştı. Kazakistan'da çalışırken kızı, telefon açıp annesinin intihar için ilaç içtiğini söyledi. Ben de ailesine haber verdim. Türkiye'ye döndükten sonra da bilgisayardan kişisel dosyalarıma girmeye başladı. Burada fotoğrafları olan bayan arkadaşlarımı kıskanmaya başladı. 3 gün önce kıskançlığı yüzünden yine tartıştık. Olay günü de akşam yattım, kendisi yatağa gelmedi. Gece birkaç defa kalktım mutfakta oturuyordu. Sabaha karşı baktığımda ise yoktu. Banyo kilitliydi. Tornavida ile açtığımda kendisini asılı buldum. Yaşayabileceği ümidiyle suni tenefüs yapıp yaşatmaya çalıştım" dediği öğrenildi.

        Mine Ay'ın intiharıyla ilgili soruşturma başlatılırken genç kadının cesedi yakınlarınca morgtan alınıp toprağa verildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ