Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam 4 kişinin katili polise teslim oldu!

        Neşet KARADAĞ / ADANA (AHT)

        Adana'da 15 yaşındaki kız kardeşi Hülya'yı kaçırıp tecavüz ettiği iddiasıyla eniştesini, bu ilişkiye göz yumdukları gerekçesiyle de annesi ve kız kardeşi ile tecavüze uğrayan kız kardeşini öldürdükten sonra kaçan konfeksiyon işçisi Halil Kılıç (24) teslim oldu. Emniyette susma hakkını kullanan Kılıç, konuşmayıp, titreyerek ağladı.

        Ulubatlı Hasan Mahallesi 3005 Sokak'ta 16 Mart'ta babasından boşanan annesi Behiye Keskin (46), kızkardeşleri Fatma Taşkıran (22) ile Hülya Kılıç ve eniştesi Ferdi Taşkıran'ı tabancayla öldüren Halil Kılıç, 5 aylık yeğeni Zeynep Aysel Taşkıran'a ise dokunmadan kaçtı. Cinayet bürosu ekipleri, 4Kılıç'ı yakalamak için geniş çaplı operasyon başlattı. Olayın yaşandığı mahallede 6 gündür saklanan Kılıç, yakalanacağını anlayınca polisi telefonla arayarak bulunduğu yeri söyleyip teslim oldu. Sağlık raporu için Adli Tıp'a götürülen Kılıç'ın elleri kelepçelendikten sonra sürekli titreyip ağladığı görüldü. Katliamla ilgili gazetecilerin sorularına cevap vermeyen Kılıç'ın emniyette susma hakkını kullandığı belirtildi. Katil zanlısı Kılıç'ın emniyetteki sorgusunun ardından yarın adliyeye sevk edileceği bildirildi.

        Bu arada katliamın azmettiricisi olduğu iddiasıyla yakalanan katil zanlısı Kılıç'ın babası Ramazan Kılıç, aynı ismi taşıyan amcası Halil Kılıç, diğer amcaları İsmail Kılıç, Mehmet Kılıç ve yakınları Muhittin Ağaç önceki gün sevk edildikleri nöbetçi mahkemece tutuklanmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ