Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yakılan cesedin ardında yasak aşk çıktı!

        Bülent CİVANOĞLU / BURSA (AHT)

        Bursa'da üzerine konulan otomobil lastikleriyle bir tarla kenarında yarısı yakılmış halde cesedi bulunan inşaat işçisi Kılıç Kaygusuz'un vahşice öldürülmesindeki sır perdesi aralandı. Kılıç Kaygusuz'un evli sevgilisi ve oğlu tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Hem anne, hem de oğlu, cinayeti kendisinin işlediğini iddia etti.

        Bursa'da Yıldırım İlçesi'ne bağlı Millet Mahallesi'nde 2 hafta önce bir armut bahçesinin kenarında üzerine konulan otomobil lastikleriyle kısmen yakılmış bir erkek cesedi bulunmuştu. Cesedin inşaat işçiliği yapan Kılıç Kaygusuz'a ait olduğu belirlenmişti. Olayı araştıran polis, Kılıç Kaygusuz'un uzaktan akrabası olan evli ve 3 çocuk annesi Vildan K. (Kurnaz) ile ilişkisinin olduğunu belirledi. Bunun üzerine Vildan K.'yı gözaltına alan polis, cinayetteki sır perdesini de araladı.

        KADIN "BEN BIÇAKLADIM" DEDİ

        Vildan K., ifadesinde uzun süredir Kılıç Kaygusuz ile ilişkisi olduğunu söyleyerek, "Olay günü kocam Cengiz K., çalıştığı fabrika tarafından Kayseri'ye yollanmıştı. Kılıç, bana aldığı ve sadece onunla konuştuğum telefon hattından beni arayarak eve gelmek istediğini söyledi. Ben de binada akrabalarımın da oturduğunu, evde oğlum M.K.'nın (17) da olduğunu söyledim. Buna rağmen geldi. Hemen içeriye aldım. Bana tecavüz etmek istedi. Ben de boğazından bıçakladım. Diğer odadan oğlum geldi. Battaniye ile sardık. 1 gün banyoda beklettikten sonra oğlum M.K., arkadaşı A.T. ve akrabamız O.K. (19) ile birlikte cesedi götürdü. Geldiklerinde yol kenarında yaktıklarını söylediler" dedi.

        OĞLU DA CİNAYETİ ÜSTLENDİ

        Vildan K.'nin oğlu M.K. da verdiği ifadede olay günü evde olduğunu söyleyerek, "Kapı çalındı. Ben odaydım. Kimin geldiğine bakmak için salona çıktığımda anneme sarkıntılık eden Kılıç'ı gördüm. Mutfaktan aldığım bıçakla boğazından bıçakladım. Battaniyeye sararak 1 gün banyoda beklettik. Daha sonra arkadaşım A.T. ve amcamın oğlu O.K. ile birlikte arabayla armut bahçesine taşıdık. Yoldan aldığımız benzin ve çevrede bulunan otomobil lastikleri ile yaktık" diye konuştu.

        5 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

        Polis, Vildan K., eşi Cengiz K., oğlu M.K., M.K.'nın arkadaşı A.T. ve akrabaları O.K.'yi "Cinayet" suçundan adliyeye sevk etti.

        Bu arada A.T.'nin annesi, adliye önüne gelerek, oğlunu olaya karıştırdıklarını iddia ettiği sanıklara beddua etti. Talihsiz kadın, güçlükle sakinleştirildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ