Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Beşiktaşlı eski futbolcu toprağa verildi! GALERİ

        Kuşadası, Kocaeli ve Beşiktaş takımlarında top koşturan Orçun Deniz Altan'ın, hayatı nişanlısı Zeynep'in ABD için yaptığı Green Card, başvurusunun kabul edilmesiyle değişti. Altan, çok sevdiği nişanlısıyla evlenip, 2005 yılında ABD'ye gidip, Kaliforniya'ya yerleşti. Evliliğinden, iki çocuğu oldu. İlk yıllarda bekçilik, garsonluk gibi işlerde çalışan Altan, İngilizce bilmediği için büyük sıkıntılar yaşadı. Altan, üç yıl önce bir mermer fabrikasında işe başlamasıyla şansı da açıldı. Kısa sürede müdürlük koltuğuna oturan Altan, çok sevdiği futboldan ise hiç kopmadı. Orange County takımında zaman zaman forma giyen Altan, boş zamanlarında da arkadaşlarının halı sahada maçlarına katıldı.

        "VEDALAŞIP GİTMİŞ"

        Altan, eşi Zeynep, çocukları Selin (6), Eda (2) ve "Bana bir şey olursa yolu öğrenmiş olursunuzö diyerek ABD'ye davet ettiği Kuşadası'nda yaşayan annesi Gülten ve emekli gümrük memuru babası Cemil Altan'ı öpüp, vedalaştıktan sonra geçen 24 Şubat'ta yine arkadaşları ile halı saha maçına gitti. Maç sırasında fenalaşan Altan, yere yığıldı. Kalp krizi geçirdiği belirlenen Altan, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Altan için, geçen 29 Şubat'ta ailesi, yakınları ve kaliforniya'da yaşayan Türkler'in katıldığı bir tören düzenlendi.

        Yasal prosedürlerin tamamlanmasının ardından Altan'ın cenazesi dün (Cuma) gece ailesi tarafından memleketi Kuşadası'na getirilerek, devlet hastanesi morgu'nda bekletildi. Altan, için bir tören de bugün öğlen Kuşadası Hanım Camisi'nde düzenlendi. Cenazede, Zeynep Altan, eşinin Türk ve Beşiktaş bayraklarının serildiği tabutundan gözlerini ayırmadı. Cenaze namazı sırasında baba Cemil Altan, gözyaşlarını tutamayıp, hıçkırarak ağladı. Kılınan namazın ardından Altan'ın omuzlarda taşınan cenazesi Adalızade Mezarlığı'na götürülüp, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ