Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Köpekler yine saldırdı!

        Çocuğunu okuldan almak için yola çıkan Nuran Ocak, boş araziden geçerken köpeklerin saldırısına uğradı. Yaklaşık on dakika köpeklerle mücadele eden Ocak, çevredeki vatandaşların olayı fark etmesiyle ölümden döndü.

        Demetevler'de meydana gelen olayda Nuran Ocak, Mehmet Emin Yurdakul İlköğretim Okulu'nda okuyan 2. sınıf öğrencisi Hilal Ülkü Ocak'ı almak için öğle saatlerinde evden çıktı. Yolun karşısına geçen Ocak, okula ulaşmak için boş araziyi kullandı.

        Ocak, araziden geçerken yaklaşık 10 köpeğin saldırısına uğradı. Saldırıyla birlikte yere düşen Ocak, üzerindeki köpeklerden kurtulmaya çalıştı. Bu sırada çevreden geçen bir vatandaş Ocak'ın yardımına koştu. Ayağından ısırılan ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Ocak, yakında bulunan sağlık ocağına kaldırıldı.

        Yaşadığı olayı tedirginlik içinde anlatan Ocak, çocuğunu okuldan almak için büyük kızıyla evden çıktığını ve kızını durağa bıraktıktan sonra boş araziye yöneldiğini söyledi. Araziden hızla geçtiğini belirten Ocak, "Köpekleri fark etmedim. Arkların aralarında uyuyormuş hepsi. Ben buradan hızla geçerken iki tanesi bacaklarıma doğru atladı ve beni yere düşürdüler. Aradaki zamanı hatırlayamıyorum sadece bacaklarımdan iki tanesi çekiştiriyordu. Ben sürekli tekme atıyordum. Sekiz ila on tanesi kafamın üzerindeydi ve ben, 'Tamam bitti' dedim. O anı çok hatırlamıyorum. Bir an sesleri durdu. Gözlerimi bir açtım ellerim havada ve elimde iki taş var. Boğuşma esnasında sanırım elime taş geçirmişim köpekler geri çekilirken bir beyefendi beni görüp geldi. Köpekler de o esnada kaçtı." dedi.

        Bacaklarından yaralandığını kaydeden Ocak, önce sağlık ocağına, oradan da Ankara Hastanesi'ne sevk edilip aşılarının yapıldığını kaydetti. Üzerindeki elbisenin kalın olduğunu ve mucize eseri kurtulduğunu ifade eden Ocak, köpeklerin sürü halinde dolaştığını ifade etti.

        Ocak, "İnsanların yolu burası. Koskoca araziler Ankara'nın merkezinde bomboş köpeklere terk edilmiş." diye konuştu. Başıboş köpeklerin belediye ekipleri tarafından toplandığını aktaran Ocak, ancak köpeklerin aşı vurulduktan sonra tekrar serbest bırakılmasına tepki gösterdi.

        CHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ