Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul Taksim Meydanı'nda çıplak şoku!

        HABERTURK.COM / ÖZEL HABER

        Taksim Meydanı şimdiye kadar bir çok olaylara ev sahipliği yaptı ama böylesi bir eyleme ilk kez tanıklık etti. Saat 11.30 sularında meydanda bulunan heykelin üstüne çıkan çıplak bir adam Atatürk heykelinin üzerine oturdu ve çevreden geçenlere küfürler savurdu. Gördüğü manzara karşısında şaşkına dönen çevre halkı kimliği henüz belirlemeyen çıplak eylemciyi linç etmek istedi.

        BOZUK PARA VE ŞİŞE YAĞMURU

        Heykelin önüne toplanan halk önce eylemcinin aşağıya inmesini istedi. Tepkilere aldırış etmeyen çıplak eylemci heykelin üzerine oturmaya devam etmesi ve el kol işaretleri yapması üzerine tüm şimşekleri üzerine çekti. Çevre halkı bunun üzerine eylemcinin üzerine pet şişe, bozuk para ve taş yağdırdı. Bu sırada öfkeli bir vatandaşın da ayakkabısını çıkararak adama doğru fırlattığı görüldü.

        POLİS PARA VEREREK İKNA ETTİ

        Olay yerinde bulunan bir polis memuru heykelin üzerinde oturmakta ısrar eden eylemciyi para vererek ikna etti ve aşağı indirdi. Linç girişiminden polis tarafından kurtarılarak otoyo bindirilen eylemci, polis karakoluna götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        HABERTURK.COM / ÖZEL HABER

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ