Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 1 Mayıs mesajları ve sözleri! 2019 Emek ve Dayanışma Günü için resimli mesajlar gönderin... 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlu olsun!
        1

        1 Mayıs İşçi Bayramı için en güzel mesajları sizler için hazırladık. 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı, işçi ve emekçiler tarafından dünya çapında kutlanan, birlik, dayanışma ve haksızlıklarla mücadele günü. Dünya üzerindeki pek çok ülkede, resmî tatil olarak kabul edilmektedir. Bugüne özel en güzel 1 Mayıs İşçi Bayramı mesajları gönderebilirsiniz. İşte resimli ve sözlü 1 Mayıs mesajları ve sözleri

        2

        1 Mayıs barış, demokrasi ve güvenli bir gelecek için mücadele günüdür.

        3

        İnsan size alın teriyle zengin olduğunu söylerse, onlara şu soruyu sorun: Kimin alın teriyle? - Don Marous

        4

        En kutsal kazanç alın teri ile kazanılan helal kazançtır. 1 Mayıs’ta bu helal kazanç üzerine kurulmuş en önemli bayramdır.

        5

        En kutsal kazanç alın teri ile kazanılan helal kazançtır. 1 Mayıs’ta bu helal kazanç üzerine kurulmuş en önemli gündür. Bu özel gününüzü kutluyorum.

        6

        En kutsal kazanç alın teri ile kazanılan helal kazançtır. 1 Mayıs’ta bu helal kazanç üzerine kurulmuş en önemli gündür. Bu özel gününüzü kutluyorum.

        10

        1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününün tüm yurtta coşkuyla kutlanmasını diliyorum.

        11

        Emek olmadan hiçbir şey yetişmez. Sofokles

        12

        Vermeyin insana izin kanması ve susması için, hakkını alması için kitleyi bilinçlendirin, bizlerin ellerindedir gelen ışıklı günler.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ