Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 28. POMEM sınav giriş yerleri sorgulama ekranı: POMEM sınav tarihleri ne zaman? PA'dan açıklama geldi mi?
        1

        28. Dönem POMEM Giriş Sınavı Ön Sağlık Kontrolü ve Fiziki Yeterlilik Sınavına katılacak adayların sınav yerleri ve tarihleri, Polis Akademisi Başkanlığı tarafından resmi olarak açıklandı. Peki POMEM sınav tarihleri ne zaman? 28. POMEM sınav giriş yerleri sorgulama ekranı...

        2

        POMEM SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL ALINIR?

        Polis Akademisi Başkanlığı’nın yapmış olduğu açıklamaya göre, sınava girecek olan adaylar sınava giriş belgeleri ve diğer detayları e-Devlet uygulaması üzerinden sorgulayabilecekler. e-Devlet sistemine giriş yaptıktan sonra “Polis Akademisi Sınav Giriş Bilgisi Sorgulama” sekmesine tıklayarak gerekli olan bilgilerin hepsine ulaşabilecek.

        GİRİŞ BELGESİ İÇİN TIKLAYINIZ

        3

        POMEM SINAVI NEDİR?

        Polis Meslek Eğitim Merkezleri olarak kısaltılan POMEM, polis memurları yetiştirmek için mesleki eğitimler veren kurum ya da kurumlar olarak ifade edilir. POMEM’e girip, eğitim sürecini tamamlayan öğrencilere Mesleki Eğitim Sertifikası verilir. POMEM’de eğitim sürecini tamamlayan öğrencilerin aday memur olabilmeleri için öğrenim sürecini önceden belirlenen süre içerisinde başarı ile tamamlamış olmalılardır.

        Haberi Hazırlayan: Fatih Berktaş
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ