Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Amerika ABD'de korkunç olay! Zincirlere bağlanmış çocuklar bulundu

        Yetkililer zincirlerinden kurtulan 17 yaşındakikızın evden kaçmayı başararak kendilerini arayarak durumu haber verdiğini duyurdu. Polisle irtibata geçerek durumu anlattı ve ebeveynlerin gözaltına alınmasını sağladı.

        Polis, evde bulunanlardan bazılarının zincirle yataklara bağlı olduğunu, 6'sı çocuk 13 kişiolduklarını belirtti. Kardeşlerden bazılarının şokta olduğu görülürken, oldukça kirli ve yetersiz beslendikleri ve oldukları yaştan daha küçük gösterdikleri söylendi.

        Çocukların ebeveynleri 57 yaşındaki özel bir okulda okul müdürü olan David Allen Turpin ve 49 yaşındaki Louise Anna Turpin işkence ve çocukların hayatını tehlikeye atmak suçlarından gözaltına alındı.Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Ancak polis yetkilileri ebeveynlerin çocukları neden zincirlerle tuttukları konusunda detay vermedi.Mahkeme çift için kişi başı 9 milyon dolar kefalet belirledi.

        REKLAM

        33 yıllık evli çift, bundan 5 yıl önce nikah tazelemiş ve aile fotoğraflarda oldukça mutlu görünüyordu. Sosyal medyadaki bir fotoğrafta, anne ve baba gelinlik, damatlık ile görülürken, 10 kız çocuğu pembe kıyafetlerle, 3 erkek çocuğu ise smokinlerle görülüyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ