Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Amine Gülşe: Kızım Eda için birçok şeye ara verdim- Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Oyuncu Yasemin Sakallıoğlu, önceki akşam Harbiye Açıkhava sahnesinde tek kişilik gösteri düzenledi. Sakallıoğlu'nu izlemeye gelenler arasında Bensu Soral, Seray Kaya, Alper Kul, Aylin Kul ve 2014 yılında Türkiye Güzeli seçilen Amine Gülşe gibi ünlü isimler vardı.

        2

        "BÜTÜN ZAMANIMI KIZIMA AYIRIYORUM"

        Muhabirlerle sohbet eden 28 yaşındaki Amine Gülşe, bütün zamanını kızı Eda'ya ayırdığını açıkladı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Gülşe, "O kadar hızlı büyüyor ki bu anları yaşamak istiyorum. Onun için birçok şeye ara verdim ama başka işlerle uğraşıyorum. O da sürpriz olsun." şeklinde konuştu.

        3

        "PROJELERDE YER ALMAYI DÜŞÜNMÜYORUM"

        Gazetecilerin, "Televizyonlar ya da dijital platformlarda yer almayı düşünüyor musunuz?" sorusuna da yanıt veren ünlü isim, "Hayır, düşünmüyorum. İçime sinen bir proje olursa düşünürüm ama onun dışında düşünmüyorum." dedi.

        4

        2019'DA EVLENDİLER

        Futbolcu Mesut Özil ile oyuncu Amine Gülşe, 2019'un haziran ayında evlenmişti. Çift, kızları Eda'yı geçtiğimiz sene mart ayında kucaklarına alarak, ilk kez anne-babalık duygusunu yaşamıştı.

        5

        "O BENİ ASLA YANILTMAZ"

        "Evlilik çok kutsal bir şey." diyen Amine Gülşe, "Mesut'u çok seviyorum. Kıskanmıyorum, ona çok güveniyorum. O beni yanıltmaz asla." açıklamasını yapmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ