Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Beklenen gala gerçekleşti! - Magazin haberleri
        1

        Başrollerini Burak Özçivit ve Kerem Bürsin’in paylaştığı ‘Can Feda’ filminin özel gösterimi önceki gün bir alışveriş merkezinde yapıldı.

        2

        Geceye katılan isimler arasında Fahriye Evcen, Serenay Sarıkaya, Murat Yıldırım- İmane Elbani ile Burak Sağyaşar- Hatice Şendil çiftinin yanı sıra filmin yapımcılığını üstlenen Timur Savcı, Gökhan Keser ve Güliz Ayla da vardı.

        3

        Gösterim öncesi basınla bir araya gelen oyunculardan Burak Özçivit, “Türk askerinin dünyadaki konumunu biliyoruz. Gücü ortada, biz bunu yansıtmak istedik” dedi.

        4

        Kerem Bürsin rolüne hazırlanırken yaşadıklarını, “15 gün özel ders alarak eğitim gördük. Ben eğitimler süresince birkaç kez bayıldım” sözleriyle anlattı.

        5

        Eşi İmane Elbani ile birlikte kırmızı halıda poz veren Murat Yıldırım, yeni projesi hakkında sır vermedi.

        6

        Filmin yapımcılarından biri olan Burak Sağyaşar ise, galaya Hatice Şendil ile birlikte gelmişti.

        7

        Eşi Burak Özçivit’i yalnız bırakmayan Fahriye Evcen, “Burak’la yurtdışındaki işleri izleyince, oradaki askerlerin mekanik hallerini görüyoruz ama Burak’ların filminin çok duygusal bir yanı var” dedi.

        8

        Filmin kadın yıldızı Melike İpek Yalova, şıklığıyla tüm bakışları üzerine topladı.

        9

        FİLM HAKKINDA

        Film, Eskişehir ve Bilecik'te kurulan platolarda çekildi. Ayrıca filmde 2 bin figüran rol aldı, 3 bin silah ve 300 araç kullanıldı.

        10

        Aksiyon ve savaş türündeki filmin konusu ise kısaca şöyle:

        11

        "Türk ordusu, 7 yıldır bir iç savaşın sürdüğü, dünyanın en tehlikeli bölgesine, yanında hiçbir müttefik devlet olmadan giriş yapar. Bu esnada, Yüzbaşı Alparslan'ın (Burak Özçivit) komutasındaki 6 kişilik Özel Kuvvetler timi, Pilot Yüzbaşı Onur'un (Kerem Bürsin) da katılımıyla Türk ordusuna karşı kurulan büyük tuzağı ortaya çıkarır."

        12