Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Bennu Yıldırımlar: Ada müzisyen olsun istedik ama oyuncu oldu - Magazin haberleri
        1

        Bennu Yıldırımlar, Hakan Bilgin'in "Mekânın Sahibine Geldik" adlı programına konuk oldu. Oyuncu, iş hayatından eşi Bülent Emin Yarar ile ve kızları Ada'yla olan ilişkisine kadar merak edilenleri anlattı.

        Samimi açıklamalarda bulunan Yıldırımlar, oyunculuk üzerine eğitim alan kızı Ada'nın aslında müzisyen olmasını istediğini ifade etti.

        2

        "MÜZİSYEN OLSUN İSTEDİK AMA OYUNCU OLDU"

        21 yaşındaki kızının sesinin çok güzel olduğunu dile getiren Bennu Yıldırımlar, "Ada oyunculuk eğitimi aldı. Müzisyen olsun çok istedik. Sesi güzeldir kızımın. Genetik midir nedir bilmem ama sahne ona rahat gelen bir yer. Tercihleri konusunda saygımız sonsuz." diye konuştu.

        3

        "DEDEMDEN SAKLADIK"

        Eğitim hayatından bahseden Yıldırımlar, ailesinin her zaman yanında olduğunu ve bir tek dedesinden oyuncu olduğunu sakladığını açıkladı.

        Konuyla ilgili açıklama yapan ünlü oyuncu, "Arkeoloji okumak istiyordum. Konservatuvar okurken iki yıl eski Yunan dili edebiyatı bölümüne de gittim. Sonra onun da ne kadar ağır olduğunu görüp, sadece konservatuvarı bitirdim. Mitoloji olsun, etimoloji olsun tiyatroya katkı sağlar diye düşünmüştüm ama iki üniversiteye yetişmem zordu. Oyunculuk okurken ailem karşı çıkmadı ama dedeme söylemedik. O muhasebe okumamı istiyordu. Hiçbir zaman oyuncu oldum demedim." ifadelerini kullandı.

        4

        "BÜLENT BENİ İZLEYİNCE HEYECANLANIRIM"

        Oyuncu eşi Bülent Emin Yarar ile ilişkisinden de söz eden Bennu Yıldırımlar, "Birbirimizi izlemeyiz. Hatta Bülent beni sahnede izlemeye gelince daha çok heyecanlanırım ama aynı meslekte olmak pozitif bir şey. Negatif bir yanını görmedim." dedi.

        5

        Bennu Yıldırımlar ile kızı Ada Yarar

        6

        Sinema, televizyon ve müzik dünyasındaki bazı ünlü isimlerin çocukları en az kendileri kadar şöhrete kavuşmuş durumdayken, bazılarının çocukları ise kameralardan uzak bir yaşam sürüyor...

        52

        Tolga Çevik ile çocukları Tan ve Tuna

        53

        Coşkun Sabah ve kızı Roza

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ