Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Berkay Ateş: Tarkan'ın korumasıydım - Magazin haberleri
        1

        Oyuncu Berkay Ateş, ünlü olmadan önce yaptığı işleri anlatarak eski günleri andı. Zaman zaman kahkahaya boğulan Ateş, şu sözleri kullandı:

        2

        19 yaşındayım. Ablam sektörün içinde. Bir gün "Böyle bir mesele var, Tarkan'ı koruma işi. Yapar mısın?" dedi. Ben de o dönem TİM Maslak Show Center’da yer gösterme işi yapıyorum. "Yaparım" dedim. Bir güvenlik şirketinin numarasını verdi. Aradım, "Ben Nilay’ın kardeşiyim" dedim. "Siyah pantolon, beyaz gömlek giy gel" dediler.

        3

        "PARDON BEN DE KORUYACAKTIM"

        Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'na gittim. 4 gün üst üste Tarkan çıkacak, ortalık yıkılıyor. Güvenlik görevlilerinin yanına gittim. Koca koca adamlar, ben göğüs hizalarına geliyorum. "Pardon ben de koruyacaktım" dedim. "Bu oğlanı nereye versek acaba?" dediler.

        4

        İşin başında kulisin oradaydık, sert ve öfkeliydik. İçeriye kimseyi sokmamak için orada duruyorduk. Sonra bana dediler ki; "Harbiye'nin en arkasında, Maçka Parkı tarafına bakan ormanın orada demirler var, sen oraya git, demirlerden atlayan olursa onları tut". Dört akşam orada bekledim.

        5

        "NE TARKAN BENİ GÖRDÜ, NE DE BEN ONU..."

        Gerçekten demirlerden atlamaya çalışanlar vardı. "Pardon" diyordum onlara nazikçe, "Pardon beyefendi yasak." Rica minnetle dört akşam korumalık yaptım yani. Tarkan’dan 2 kilometre uzaktaydım. Ona en uzak koruma bendim. Ne Tarkan beni gördü, ne ben onu...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ