Bilge Öztürk: Bennu Gerede'yi çok severim
Fotoğrafçı Bennu Gerede'nin oğlu Daren Gerede Erkaya ile aşk yaşayan Bilge Önal, Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Muhabirlerle sohbet eden Öztürk, "Daren ile çok mutluyuz. Bennu'yu çok severim. Aramız çok iyi" dedi
AİLEYE GİRDİ
Bilge Öztürk, ardından sevgilisini kardeşleri Berna Öztürk ve Belda Öztürk ile tanıştırmıştı. Aileye giren Daren Gerede Erkaya, sevgilisi ve kardeşleriyle objektiflere poz vermişti. O anlar sosyal medyada paylaşılmıştı.
POZ VERDİLER
Bennu Gerede, "Acayip" isimli filmin gala gecesine Miro Gerede Erkaya, Daren Gerede Erkaya ve avukat sevgilisi Bilge Öztürk ile birlikte katılmıştı.
Basın mensuplarının, "Aile fotoğrafı alabilir miyiz?" sorusuna gülümseyen Gerede, ardından çocukları ve müstakbel gelin adayı Bilge Öztürk ile beraber poz vermişti.
TARKAN İLE AŞK YAŞAMIŞTI
43 yaşındaki Bilge Öztürk, bir dönem Megastar Tarkan ile yaşadığı aşkla gündeme gelmişti. İkilinin 7 yıllık ilişkisi 2008'de sona ermişti.