Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Bilge Öztürk: Evliliğe can atmıyorum! Akıllara Tarkan'ı getirdi - Magazin Haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Geçtiğimiz hafta sevgilisi Daren Gerede Erkaya ile birlikte Fas'ın Tanca şehrine tatile giden Bilge Öztürk, döner dönmez Nişantaşı'nda görüntülendi.

        2

        Tatil deneyimini gazetecilerle paylaşan Öztürk, eline yaktığı kınayı muhabirlere gösterdi. Bilge Öztürk, "Aklımda kına yaptırmak yoktu. Herkül mağarasını gezmeye gittiğimizde kına yapan biri geldi. İsmimi yazdırdım. Çok hoşuma gitti. Daren'lerin aile evi var, orada kaldık. Daren, annem, kardeşler, Berna'nın sevgilisi hep birlikte gittik. Bennu (Gerede) Hanım Los Angeles'ta olduğu için bizimle olamadı." şeklinde konuştu.

        3

        "EVLİLİK ARAYACAĞIM BİR KURUM DEĞİLDİR"

        Daren Gerede Erkaya ile ilişkileri tam gaz devam eden Öztürk, "evlilik" hakkında gelen sorular üzerine açıklama yaptı.

        Bilge Öztürk, "Olumlu ya da olumsuz bir fikir belirtmek istemiyorum. Evlilik olduğu zaman kendinden olsun. Olsun diye de can atmıyorum. Olursa da karşı değilim. Aşağı yukarı 11 ay oldu, çok mutluyuz. Bu kadar yıl evliliği önemsiyor olsaydım bir adımda bulunurdum. Evlilik benim açımdan etkisiz eleman. Olması ya da olmaması önemli değil. Arayacağım kurum değildir. İki kişi arasındaki güçlü bağa inanıyorum." ifadelerini kullandı.

        4

        "BU KONULARA FAZLA GİRMEYELİM"

        Öztürk, "Daha önce hiç evlilik teklifi aldınız mı?" sorusuna verdiği yanıtla 7 yıl aşk yaşadığı megastar Tarkan'ı akıllara getirdi. Ünlü isim, "Tabii ki. Bu konulara fazla girmeyelim." dedi.

        5

        TARKAN İLE AŞK YAŞAMIŞTI

        43 yaşındaki Bilge Öztürk, bir dönem Megastar Tarkan ile yaşadığı aşkla gündeme gelmişti. İkilinin 7 yıllık ilişkisi 2008'de sona ermişti.

        6

        SÜRPRİZ BİRLİKTELİĞE ANNEDEN ONAY

        Avukat Bilge Öztürk, mutluluğu fotoğrafçı Bennu Gerede'nin oğlu Daren Gerede Erkaya'da bulmuştu. Erkaya ile mutluluğunu gözler önüne seren Bilge Öztürk, birlikte çekilen fotoğraflarını kalp emojisi ile paylaşmıştı. Sürpriz aşka ilk yorum ise anne Bennu Gerede'den gelmişti.

        Birlikteliğe onay verdiğini ifade eden Gerede, "Hayatımda en çok sevdiğim varlıklardan biri oğlum Daren... Çok özel bir ruh, çok özel bir varlık ile tanışıp, olağanüstü bir birliktelik yaşamaları o kadar bana ümit ve ışık veriyor ki! Sizi çok seviyorum ve seni de inanılmaz seviyorum Bilge'ciğim. Çok ve çok..." yorumunu yapmıştı.

        7

        Öztürk ise Bennu Gerede'ye, "Canım Bennu! Senin varlığın, her şeyin çok insana ışık ve umut veriyor. Çok sevgi, çok saygı ve iyi ki..." sözleriyle yanıt vermişti.

        8

        AİLEYE GİRDİ

        Bilge Öztürk, ardından sevgilisini kardeşleri Berna Öztürk ve Belda Öztürk ile tanıştırmıştı. Aileye giren Daren Gerede Erkaya, sevgilisi ve kardeşleriyle objektiflere poz vermişti. O anlar sosyal medyada paylaşılmıştı.

        9

        POZ VERDİLER

        Bennu Gerede, "Acayip" isimli filmin gala gecesine Miro Gerede Erkaya, Daren Gerede Erkaya ve avukat sevgilisi Bilge Öztürk ile birlikte katılmıştı.

        Basın mensuplarının, "Aile fotoğrafı alabilir miyiz?" sorusuna gülümseyen Gerede, ardından çocukları ve müstakbel gelin adayı Bilge Öztürk ile beraber poz vermişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ