Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Bilge Öztürk ile Daren Gerede Erkaya ilk kez el ele! - Magazin haberleri
        1

        Bir dönem Megastar Tarkan ile yaşadığı birliktelikle adından söz ettiren avukat Bilge Öztürk, mutluluğu fotoğrafçı Bennu Gerede'nin oğlu Daren Gerede Erkaya'da bulmuştu.

        2

        Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Öztürk, önceki gün sevgilisi ile birlikte ilk kez el ele Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı.

        Gerede'nin evinden çıkan ikili, bir hayli telaşlıydı. Daren Gerede Erkaya, elinde bir takım elbise ile görüldü. Çift, aceleleri olduğu için basın mensuplarının sorularını nazikçe geri çevirdi.

        3

        "BİRAZ ACELEMİZ VAR"

        Yurt dışına seyahat edeceklerini söyleyen Bilge Öztürk "Şu an biraz acelemiz var. Yarın yurt dışına çıkacağız. Biraz onun telaşıyla uğraşıyoruz. Daha sonra uzun uzun bütün sorularınızı yanıtlacağız." diye konuştu.

        4

        AİLEYE GİRDİ

        Mutlu ilişkileri süren çiftten Öztürk, önceki gün sevgilisini kardeşleri Berna Öztürk ve Belda Öztürk ile tanıştırmıştı. Aileye giren Daren Gerede Erkaya, sevgilisi ve kardeşleriyle objektiflere poz vermişti. O anlar sosyal medyada paylaşılmıştı.

        5

        AŞIKLAR DAVETTE

        Çift, daha önce Nişantaşı'ndaki bir mekanda gerçekleşen etkinlikte boy göstermişti. Davete birlikte katılan ikili, kamera karşısına geçmeyi de ihmal etmemişti. Sevgilisi ile mutluluk pozu veren Öztürk, bu fotoğrafı sosyal medya hesabından yayınlamıştı.

        6

        SÜRPRİZ BİRLİKTELİĞE ANNEDEN ONAY

        Erkaya ile mutluluğunu gözler önüne seren Bilge Öztürk, birlikte çekilen fotoğraflarını kalp emojisi ile paylaşmıştı. Sürpriz aşka ilk yorum ise anne Bennu Gerede'den gelmişti.

        Birlikteliğe onay verdiğini ifade eden Gerede, "Hayatımda en çok sevdiğim varlıklardan biri oğlum Daren... Çok özel bir ruh, çok özel bir varlık ile tanışıp, olağanüstü bir birliktelik yaşamaları o kadar bana ümit ve ışık veriyor ki! Sizi çok seviyorum ve seni de inanılmaz seviyorum Bilge'ciğim. Çok ve çok..." yorumunu yapmıştı.

        7

        Öztürk ise Bennu Gerede'ye, "Canım Bennu! Senin varlığın, her şeyin çok insana ışık ve umut veriyor. Çok sevgi, çok saygı ve iyi ki..." sözleriyle yanıt vermişti.

        8

        TARKAN İLE AŞK YAŞAMIŞTI

        43 yaşındaki Bilge Öztürk, bir dönem Megastar Tarkan ile yaşadığı aşkla gündeme gelmişti. İkilinin 7 yıllık ilişkisi 2008'de sona ermişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ