Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Bir anneden kaymakama duygulandıran mektup!

        Bir annenin şehit aileleri için yaptığı bağış ve kaymakama yazdığı mektup duygulandırdı. Sosyal medyada gündem olan mektup çok sayıda beğeni aldı ve paylaşıldı.

        Posta'da yer alan habere göre, İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde yaşayan ve bir turşu fabrikasında mevsimlik işçi olarak 2 ay çalıştığını belirterek kazancını şehitlerin ailesine bağışlamak istediğini belirten vatandaş kaymakama mektubunda şunları yazdı:

        Sayın Kaymakamım,

        Ben bir turşu fabrikasında mevsimlik iki ay çalıştım. Kazandığım üç beş kuruştan olsa da 500 TL. Şehit ailelerine bağışlamak istiyorum. Onlar ki canlarını bu vatana vermiş ve yüce makama ulaşmışlar.

        Kızım Ege Üniversitesi'nde Gıda Teknikerliği'ni okuyor, 9 yaşındaki oğlum ilkokulda okuyor. Eşim bir fabrikada işçi. Sabah güvenle işine gidiyorsa, ben ev kadını olarak güvenle yaşıyorsam o yiğitlerin sayesindedir. Şehit ve Gazilerimize canım feda olsun. Çam sakızı çoban armağanı kabul buyurun ve onlara göndermenizi rica ederim. Allah onlardan ve ailelerinden razı olsun. Bu milletin bir ferdi olmaktan şeref duyuyorum. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin. Allaha Emanet olun Kaymakamım...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ