Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Burak Kut: Herkes üzerimden para kazanmaya çalışıyordu!
        1

        'Bebeto' lakaplı popçu Burak Kut, YouTube'da yayınlanan 'Loş Sohbet' programına konuk oldu. Kut, şöhrete kavuştuğu 90'lı yıllarda yaşadıklarıyla ilgili konuştu.

        2

        "YAPMAM GEREKENİ TAM OLARAK YAPMADIM"

        48 yaşındaki şarkıcı, "Bugünkü aklımın 22 yaşındayken olmasını isterdim. Bu yönetim zafiyetiyle, insan sarraflığıyla ilgili. O zamanlar kendimi savunmasız hissediyordum. Şimdi tabii ki daha güçlü hissediyorum ama bunun nedeni de o zaman yaşadığım çalkantılar. Şimdi bir şey var içimde; ikinci raunt. Çünkü yapmam gerekeni tam olarak yapmadım. Suçlu benim, kabul ediyorum. Çok tutkulu dinleyicilerim var ve bana kızıyorlar. En çok içimi yakan mevzu odur. Yoksa kariyer, sektör, benim için ne demişler hiç önemli değil." dedi.

        3

        "PARA MAKİNESİ GİBİYDİM"

        O dönemlerde para makinesi olarak görüldüğünü de anlatan Burak Kut, daha sonra sözlerini şöyle sürdürdü:

        Ben okumaya meraklı, nota karıştıran bir adamken, tüketim toplumunun en gözde malzemelerinden biri oldum. Herkes üzerimden para kazanmaya çalışıyordu. Para makinesi gibiydim. Ee bir durayım değil mi ben? Kitap okuyayım, aşkımı yaşayayım. Asla durdurmadılar. Altın yumurtlayan tavuğu kesmek olurdu çünkü o. Ben sevenlerime borçlu hissediyorum kendimi.

        4

        "KEMAL SUNAL HAYRANIYIM"

        Ayrıca Kemal Sunal hayranı olduğunu söyleyen Burak Kut, merhum sanatçıyla karşılaşma hikayesini de anlattı:

        Onların Hisar’da kahvesi vardı. Kadir İnanır gibi üstatlar gelirdi. Bir gün Kemal Sunal'ı gördüm. Bana 'Medya dünyası böyledir. Seni alırlar, güzel bir parça olarak kıyma makinesine koyarlar, her yerini kullanırlar.' dedi. O yaklaşımını gayet iyi anlamıştım.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ