Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Burak Kut: Konserlerde defalarca elle taciz edildim - Magazin haberleri
        1

        Burak Kut, Posta'dan Bekir Saçar'a konuştu. Samimi açıklamalarda bulunan Kut, taciz konusunda, "Erkekler de taciz ediliyor ama çok konuşulamıyor. Eskiden evinden kaçıp kapıma dayanan kadınlar oldu" dedi. İşte Kut'un açıklamalarından satırbaşları:

        2

        * Erkekler de taciz ediliyor ama çok konuşulamıyor. Eskiden evinden kaçıp kapıma dayanan kadınlar oldu. Bir kızı evine geri götürüp ailesinden dayak yeme tehlikesi atlatmışlığım bile oldu, babası beni odunla kovaladı.

        3

        * Bir psikolog arkadaşım bana, “Burakcığım, seninle ilgili takıntı geliştiren hastalar var” demişti.

        4

        Akşamları sanal olarak sofralarında olduğumu düşünüyor, sofraya bir tabak daha koyup, “Burakcığım sen de alır mısın?” diyorlarmış. Duvarındaki resmim yırtılınca sinir krizi geçirenler... Konserlerde defalarca elle taciz edildim.

        5

        * Tutkulu bir kadın hayran kitlesine sahibim. “Kimbilir kaç kadınla ilişkiye girmişsindir?” diye çok soruldu bana. Konserlerdeyken hayranlarımla münasebetim olmamasına özen gösterdim.

        6

        Sizi izlerken eriyen insanlar var. “Bu kadar abartmayın, hayranlık geçici” dediğim çok kardeşim vardır. Bakış açım bu.

        7

        * Cansen'le ilk başlarda ikimiz de zorlandık. 30 yaşını geçmiştik evlendiğimizde. Evlenir evlenmez kızımız Aden doğdu ve bizi ısındırdı. “Bir dakika canım çekilir misin” deyip benimle fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarıma sinirlendiği olurdu, haklı olarak.

        8

        * Sinirlenince uzak dururum. O da dominant bir karakter. Dengeliyoruz birbirimizi, bazen o anlayışlı oluyor, bazen ben.

        9