Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Burak Özçivit'in eşi Fahriye Evcen: Çok tekmeledi, beni zorladı - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Akif Yaman'ın haberine göre, gazetecilerin görüntü almaması için kızlarıyla kulis kapısından giriş yapan Defne Samyeli’nin sonrasında sevgilisiyle beraber tekrar kulis kapısından çıktığı öğrenildi. Başarılı komedyeni izlemeye gelenler arasında rockçı Teoman da vardı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Teoman, “Cem’i seviyoruz, o yüzden geldik. Biraz gülelim” şeklinde konuştu.

        2

        "ÇOK TEKMELEDİ, BENİ ZORLADI"

        Burak Özçivit ve dokuz aylık hamile eşi Fahriye Evcen, korka korka Cem Yılmaz’ı seyretti. Gösteri sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan çift, gösteriyi çok beğendiklerini, çok güldüklerini söylerken Fahriye Evcen, “Gösterinin sonlarına doğru Karan biraz beni zorladı. Çok tekmeledi” şeklinde konuştu.

        3

        "İNŞALLAH GÖSTERİDEN SONRA DOĞUMA GİTMEYİZ"

        Başta biraz çekindiklerini söyleyen Özçivit, “Gösteriyi izlemeye gidiyoruz inşallah oradan da hastaneye, doğuma gitmeyiz diye düşündük” açıklamasında bulunurken, anne olmasına sayılı günler kalan Fahriye Evcen, hamilelik süreciyle ilgili konuştu. Hamilelik boyunca eşi Burak Özçivit’in kendisine hep destek olduğunu söyleyen Fahriye Evcen, “Tüm hazırlıklarımızı yaptık. Her şey yolunda. Karan’ı kucağımıza alacağımız günü bekliyoruz” dedi. Çift, daha sonra VIP araçlarına binerek Maslak’tan ayrıldı.

        40

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ