Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Burcu Binici: Kerimcan talihsiz bir olay yaşamış - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Akif Yaman'ın haberine göre, dünyanın gerçek zamanlı ilk aplikasyon oyunu, önceki akşam ünlü isimlerin katıldığı özel bir partiyle Arnavutköy'deki bir mekanda basına tanıtıldı. Hazal Filiz Küçükköse, Burak Yörük ve Ezgi Sal’ın sunumuyla gerçekleşen partide konuklar dedektiflik oyunu olan oyunda seri katili bulmaya çalıştı. Eğlenceli anların yaşandığı partiye Berkay ve eşi Özlem Katipoğlu, Derya Uluğ, Özlem Yıldız, Burcu Binici, Lal Denizli, Ali Burak Ceylan, Ceylan Çapa, Aslıhan Karalar gibi isimler katıldı.

        2

        Oyuncu Burcu Binici, partiye gelmek için bindiği takside yaşadığı şoku gazetecilerle paylaştı. Bindiği taksinin trafik polisi tarafından durdurulduğu söyleyen binici, taksicinin 60 promil alkollü çıktığını belirtti. Yaşadığı bu olay karşısında şok yaşadığını ifade eden Binici, "Şans eseri sağ salim buraya kadar gelmişim. Taksicinin alkollü çıkmasına çok şaşırdım. Canımızı emanet ettiğimiz insanın bu kadar sorumsuz davranması doğru değil" diye konuştu.

        3

        Kerimcan Durmaz'ın sosyal medya hesabından yaptığı müstehcen görüntülerle ilgili düşüncesi sorulan Burcu Binici "Kerimcan'ı tanımıyorum. Yorum yapmam çok doğru olmaz. Fakat talihsiz bir olay yaşamış. Hata yapmıştır, hatasını anlamıştır. Kendi içinde onu sorgulamıştır. Hoş bir şey değil ama asmak, kesmek doğru değil" dedi.

        4

        Partiye katılan isimler arasında yer alan Özlem Yıldız, ilginç bir itirafta bulundu. Geceleri tek başına araç kullanamadığını söyleyen Yıldız, buna 10 yıl önce yaşadığı bir olayın neden olduğunu ifade etti. Yıldız, “10 yıl önce evimin bahçesinde araç içerisinde saldırıya uğradım. Genç bir çocuk araca tekme attı, camı patlattı. Zaman zaman o an gözümün önüne geliyor. O günden beri gece tek başıma araç kullanamıyorum. İstanbul sokaklarında yalnız ve kadınsanız araç kullanmak çok sıkıntılı” dedi.

        5

        İkinci çocuğuna hamile olan Özlem Ada Şahin ve eşi Berkay, partiye birlikte katıldı. Burcu Binici, ilgi odağı olan Özlem Ada Şahin'in bir ara karnını severken objektiflere takıldı.

        6