Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Büşra Develi: İçimde bir sokak çocuğu var - Magazin haberleri
        1

        Ünlü oyuncu Büşra Develi, samimi açıklamalarda bulundu.

        İbrahim Selim'in YouTube'da yayınlanan programına konuk olan Develi, "Güzellik yarışmalarına katılmayı düşünüyor musun?" sorusuna, "Güzellik yarışmalarına hiçbir anlam veremiyorum. Bu zamana kadar da hiç katılmayı düşünmedim" şeklinde yanıt verdi.

        2

        "İÇİMDE BİR SOKAK ÇOCUĞU VAR"

        Bilinmeyenlerini anlatan ünlü oyuncu, dış görünüşünün bir etkisi olarak etrafındaki herkesin kendisinden özellikle bir zarafet beklediğini ancak aksine içinde gerçek bir sokak çocuğu barındırdığını ifade etti.

        3

        "900'LÜ HATLAR MAĞDURUYUM"

        27 yaşındaki Büşra Develi, "Oyunculuk yapma isteği nereden geliyor?" sorusuna şu yanıtı verdi:

        Ben bir 900’lü hatlar mağduruyum öncelikle. 900’lü hatların televizyonda reklamları çok çıkıyordu. Ben de arayıp, 'Merhaba ben Ömer, merhaba ben Mehmet' diye o insanlarla sesimi değiştirip, inandırdığımı düşünüyordum.

        Kabarık bir telefon faturası gelene kadar böyleydi. Annem, babamın 900’lü hatları aradığını düşündü. Böyle karanlık bir geçmişi var aslında oyunculukla tanışmamın. Babamı çukura atarak, oyunculukla tanıştığım an böyle oldu.

        4

        "İÇİMDE BESLEDİĞİM BİR EV KADINI VARMIŞ"

        Develi, "Karantinada kendinde keşfettiğin bir şey var mı?" sorusunu ise, "İçimde beslediğim bir ev kadını varmış. 'Kimi doyurabilirim?' gibi bir istek geldi bana. Sürekli yemek yapmak ve insanları doyurmak istiyordum" şeklinde cevapladı.

        5

        "GERÇEK ANLAMDA GÜÇ VERDİ"

        "Oyunculuk size nasıl bir güç kattı?" sorusuna yanıt veren Büşra Develi, "Gerçek anlamda güç verdi. Bir kadının kendi mesleğinin olması ve ifade edebilmesi çok önemli. Bu güç senin ikili ilişkilerine, arkadaşlıklarına ve aşk hayatına da yansıyor" demişti.

        6

        Büşra Develi

        7

        Büşra Develi

        8

        Büşra Develi

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ