Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos İŞTE SIRRI! Son Dakika: Cameron Diaz'dan 'seks' açıklaması! Genç kalmasının formülünü açıkladı - Magazin haberleri
        1

        Kariyeri boyunca birçok yapımda yer alan ve 2018 yılında oyunculuğu bırakma kararı alan Cameron Diaz (48), çarpıcı bir itirafta bulundu. Katıldığı bir programda genç kalmasının sırrını açıklayan Diaz, "Seks sayesinde bağışıklık sistemim güçleniyor." şeklinde konuştu.

        2

        "CİLDİM DE GÜZELLEŞTİ"

        Ünlü oyuncu, "Cildimin de güzelleştiğini söyleyebilirim. Düzenli seks sonucunda lekeler ve sarkmalar gibi yaşlılık etkilerinin azaldığı, parlak, sağlıklı ve genç görünümlü bir cilde sahip olabilirsiniz." dedi.

        3

        "SANA SAHİP OLMALARI İÇİN EN UYGUN BAHANE"

        Cameron Diaz, oyunculuğu bırakma nedenini, "Bir film yaptığında, sana sahip olmaları için en uygun bahanedir. Aylarca günde 12 saat orada olursun ve başka hiçbir şey için vaktin olmaz." sözleriyle açıklamıştı.

        4

        "BEN HEP ONUN PEŞİNDEN GİTTİM"

        2015 yılında müzisyen Benji Madden ile dünyaevine giren Diaz, "Asla kendi adıma bir marka çıkarmadım. Bu çok kolay gibi görünüyor ama ben hep oyuncuydum. Bu meslek beni kovalamadı, ben onun peşinden gittim. Çünkü tutkulu olduğum şeylerini izini sürmekten asla bıkmam." demişti.

        5

        "ANNE OLMAYI ÇOK SEVDİM"

        Geçtiğimiz yıl ocak ayında Raddix Madden adını verdiği kızını kucağına alarak ilk kez annelik duygusunu yaşayan ünlü oyuncu, "Anne olmayı çok sevdim. Bu hayatımın en iyi bölümü. Eş konusunda da çok şanslıyım. Koronavirüs bizi etkilemedi. Kendi evimizde zaten karantinada gibiydik. Sadece dostlarımla görüşemiyorum, hepsi bu..." ifadelerini kullanmıştı.

        6

        "ŞU SIRALAR EVDEN ÇIKMIYORUZ"

        Eşi ile farklı saatlerde uyuma rutinlerinin olduğunu ifade eden Cameron Diaz, "O kızımıza bakıyor ve geç yatıyor. Ben ise erken kalkıp, bebeğimle ilgileniyorum. Şu sıralar zaten evden çıkmıyoruz." demişti.

        10

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ