Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Cemre Kemer: Burnum estetik, bana niye benzesin? - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Önceki gün Ulus'ta bir şampuan markası ve YouTuber Danla Bilic'in ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlik, ünlüleri bir araya getirdi. Geceye Özlem Ada Şahin, Buse Terim, Hazal Filiz Küçükköse, Merve Oflaz, Cemre Kemer ve Cansen Kut gibi çok sayıda isim katıldı. Çiçeği burnunda anne Cemre Kemer de bebeğini kucağına almasının ardından ilk kez görüntülendi.

        2

        "ANNELİK DUYGUSU TARİF EDİLEMEZ"

        Muhabirlerle sohbet eden 36 yaşındaki Kemer, "Annelik duygusu tarif edilecek bir duygu değil. Yaşayarak bilinecek bir şey. '40'ı çıkınca uyku düzeni oturacak' dedi çevremdeki insanlar ama normale döndüğü söylenemez. Bunlar tatlı yorgunluklar..." şeklinde konuştu.

        3

        "BURNUM ESTETİK, BANA NİYE BENZESİN?"

        Bebeğinin eşine benzediğini ifade eden şarkıcı, "Babasına benzemesi için dua ettim. Benim burnum estetik, bana niye benzesin? Babası yeşil gözlü, ona benzesin." diyerek, gülümsetti.

        Doğum sonrası verdiği kilolarla da dikkat çeken Cemre Kemer, eski görünümüne kavuştuğunu ifade etti.

        4

        İKİ AY ÖNCE ANNE OLDU

        2020'de sürpriz bir şekilde nikah masasına oturan Cemre Kemer-Emre Medina çiftinin kızları, yaklaşık iki ay önce dünyaya gelmişti. İkili, bebeklerine 'Karla' adını vermişti.

        5

        YENİDEN BİR ARAYA GELECEKLER Mİ?

        Öte yandan Gülçin Ergül, Eren Bakıcı, Cemre Kemer ve Yasemin Yürük'ten oluşan 'Hepsi', 2005 yılında 'Bir' adlı albümle müzik piyasasına hızlı bir giriş yapmıştı. 2009'da Gülçin'in ayrılmasıyla grup üç kişi olarak yoluna devam etmişti.

        6

        Anlaşmazlıklar nedeniyle bir süre sonra dağılan gruptan Gülçin Ergül, Eren Bakıcı ile barışmasının ardından Cemre Kemer'le de arasındaki buzları eritmişti.

        Gülçin Ergül, Hepsi grubunun tekrar bir araya geldikleri yönündeki haberlere geçtiğimiz yıl yanıt vermişti.

        7

        Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Ergül, şu ifadeleri kullanmıştı:

        Amacım tamamen negatif atışmaları, negatif enerji akışını durdurmaktı. Barış sağladık ama müzik yapmak üzere bir araya gelmedik. Bu konuda da kendi aramızda konuşmadık bile. Sürekli bir iletişim akışımız yok. Olayların geldiği boyuta şaşırıyorum. Hepsi grubu hepimizin geçmişinin bir parçası. Dinleyicilerimizin de aynı şekilde. Eski yıllarınıza olan özleminizi anlıyorum. Öncelikle benim albüm hazırlığı sürecinde olduğumu söylemiştim fakat onun dışında birlikte müzik adına bir çalışma yapmak konusunda kendi aramızda da konuşmadık.

        8

        KARİYERİNE TEK BAŞINA DEVAM EDİYOR

        Gülçin Ergül, 'Hepsi' grubu ile yolları ayrıldıktan sonra müzik kariyerine tek başına devam etme kararı aldı. Geçtiğimiz aylarda İngilizce albümü Invitation'ı yayınlayan Ergül, şimdilerde 6 yıllık arkadaşı Erdal Şeyda Lafçı ile aşk yaşıyor.

        9

        KENDİNİ DOĞAYA VERDİ

        Eren Bakıcı, müziği bıraktı ve doğa ile iç içe yaşıyor. Organik tarımla ilgilenen Eren, seramik çalışmalarına ağırlık veriyor ve çalışmalarını sürdürüyor.

        10

        EĞİTMEN OLDU

        Yasemin ise müziği bıraktıktan sonra pilates ve kick-boks eğitmenliği yapmaya başladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ