Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Didem Şahin'den Lider Şahin-Didem Soydan ilişkisine yorum - Magazin haberleri 2019
        1

        Habertürk'ten Akif Yaman'ın haberine göre; müzisyen Selami Şahin, eşi Didem Şahin ve kızı İrem ile birlikte önceki gün Etiler'deki bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Anne Didem Şahin, oğlu Lider Şahin’in manken Didem Soydan ile birlikteliği ile ilgili sorulara yanıt verdi.

        2

        "SAYGI DUYUYORUZ"

        Didem Şahin, "Biz daha kendisi ile tanışmadık ve kendisini tanımıyorum. Biz oğlumuzun kız arkadaşlarına saygı duyuyoruz. İstemediğimiz, beğenmediğimiz yönündeki haberler doğru değil. Ben de merak ediyorum adaşımı" dedi.

        3

        "GELİN ADAYI DEĞİL"

        Şahin, gazetecilerin, "Gelin adayınızla tanışmak istiyorsunuz" sözleri üzerine, "Gelin adayı değil. Oğlumun kız arkadaşı diyelim, daha doğru olur. Hemen gelin-güvey olmayalım" şeklinde tepki gösterdi.

        4

        "ÇOCUKLARIMIN HAYATINA KARIŞMAM"

        Selami Şahin de geçtiğimiz günlerde oğlu Lider Şahin ile Didem Soydan'ın ilişkisi ve 'istenmeyen gelin' haberleri hakkında yorum yapmıştı. Şahin, şu ifadeleri kullanmıştı:

        5

        Çocuklarımla arkadaşızdır. Onlar büyüdü, ben onların hayatına karışmam. İlişkileri hakkında sizin ne kadar bilginiz varsa, benim de o kadar var.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ