Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Dünyayı kasıp kavuran trend: Bottle Cap Challenge

        Sosyal medyadaki meydan okumalara bir yenisi daha eklendi.İnterneti kasıp kavuran son akım ise Bottle Cap Challenge, yani ayakla şişe kapağı açma oldu.

        Kazakistanlı tekvandocu Farabi Daavletchin'in başlattığı bu akımda amaç, içi su dolu olan şişenin kapağını tekme ile açmak ve bunu yaparken suyu dökmemek...

        ÜNLÜ İSİMLER DE DAHİL OLDU

        Farabi Daavletchin'in başlattığı meydan okumaya katılan ilk ünlü isim tasarımcı Errolsun Hugh oldu. O da karışık dövüş sanatları ustası Max Holloway'i davet etti.

        Max Holloway de Amerikalı şarkıcı John Mayer'a; John Mayer ise ünlü İngiliz oyuncu Jason Statham'a meydan okudu.

        Meydan okumaya kayıtsız kalmayan oyuncu, tekmesiyle şişe kapağını açtı.Kısa sürede meydan okumaya dönüşen bu trendin yayılmasında Jason Statham'ın rolü büyük oldu.

        REKLAM

        Statham'ın videosu 2 günde 15 milyon izlenme ve binlerce yorum aldı.

        https://www.instagram.com/p/BzYT3WpBDfe/?utm_source=ig_web_copy_link

        İsveçli futbolcu Zlatan Ibrahimovic, akıma uyan bir başka isim... Soyunma odasında kaydedilen futbolculunun videosu kısa sürede milyonlarca izlenmeye ulaştı.

        https://www.instagram.com/p/BzhlDl1n9jL/?utm_source=ig_web_copy_link

        Sadece ünlü isimler değil, çok sayıda sosyal medya kullanıcısı da döner tekme ile şişe kapağı açma videolarını paylaştı. Dalga dalga yayılan bu akımsosyal medya kullanıcılarının ve başka ünlülerin denemeleriyle milyonlarca kişiye ulaştı. O videolardan bazıları ise şöyle:

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ