Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem En anlamlı 15 Temmuz sözleri ve mesajları! Kahramanlık destanı yazılan 15 Temmuz resimli mesajları ve şiirleri burada
        1

        En anlamlı 15 Temmuz sözleri ve mesajları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. FETÖ tarafından gerçekleştirilen hain darbe girişiminin ardından 3 yıl geçti... 15 Temmuz 2016 yılında Türk milleti ihanet şebekesine karşı büyük bir savaş verdi. Milyonlarca insan adeta kahramanlık destanı yazarak sokağa döküldü ve darbe girişimi püskürttü. Öte yandan TSK içindeki çoğunluğınun destek vermemesi üzerine FETÖ akamete uğradı. Bu hain darbe girşimin bilançosu ise çok ağır oldu. 248 kişi şehit, 2196 vatandaş ise gazi oldu.

        Biz de bugüne özel en anlamlı 15 TEMMUZ şiirlerini ve mesajlarını haberimizde derledik... Yapmanız gereken tek şey beğendiğiniz mesajı telefonunuzdan kopyalayarak çevrenizdekiler ile paylaşmak...

        2

        15 TEMMUZ SÖZLERİ

        - ”Kan dökmeyi seven bir millet değiliz, ancak söz konusu vatan ise dünyanın şah damarını keseriz.”

        3

        - ”Şehitler ölmez vatan bölünmez ezan dinmez bayrak inmez…”

        - ”Utanıyorum şehidim, utanıyorum, yemekten, içmekten, senin annen ağlarken gülmekten utanıyorum! Sanma ki; unutuyor, unutturuyoruz. Unutanları barındırmaktan utanıyorum. Sen; vatan için bizim için şehit olurken, seni görmezden gelenlerden utanıyorum.”

        4

        - ”Senin kanınla yoğuruldu bu kutsal topraklar, senin kanınla yeşerdi nefes aldığımız bu ağaçlar gözün arkada kalmasın, ey şehidim!”

        5

        - ”Gene hangi dua’yı okudun anne. Vurulduğum yerde güneş açtı. Yine mi ağlıyorsun anne. Cennetime yağmur yağdı..”

        6

        - ”Şehidin anası çekmesin acı, derdi varsa bulunmalı ilacı, şehidin anası olur baş tacı, şehit anasına evlat olmalı…”