Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Hava Durumu HAVA DURUMU| Son dakika hava durumu: Sıcaklık 6 derece azalıyor, sağanak geliyor! - VİDEO HABER
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), Türkiye'nin kuzey ve iç kesimlerinde sıcaklıkların azalacağını açıkladı. İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi'nce yapılan açıklamada, serin ve yağışlı havanın yurdun kuzey ve iç kesimlerinde etkili olması bekleniyor.

        SICAKLIKLAR 2-6 DERECE AZALACAK

        DHA'da yer alan habere göre mevsim normallerinin 3 ila 8 derece üzerinde seyreden sıcaklıklar, yarından itibaren hissedilir derecede azalacak. Marmara Bölgesi genelinde ise sıcaklıkların mevsim normallerinin 2 ila 6 derece altına ineceği tahmin ediliyor.

        MARMARA'DA SICAKLIK DÜŞÜYOR

        Bölgede günün en yüksek hava sıcaklıklarının, İstanbul'da 27-26, Edirne´de 29-27, Kırklareli´de 27-24, Tekirdağ´da 27-25, Kocaeli´de 27-26, Sakarya´da 24-22, Yalova´da 25-23 dereceler civarında seyretmesi bekleniyor.

        REKLAM
        .png
        .png

        SEL BÖLGESİNE YAĞIŞ UYARISI

        Bugün yağışların; Eskişehir'in doğusu, Ankara, Kırıkkale, Çankırı, Karabük, Çorum, Bolu'nun doğu ilçeleri ile Kastamonu çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olacağı beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

        YARIN DA SAĞANAK VAR

        Perşembe günü Ankara 26, İstanbul 27 ve İzmir 29 derece olacak. Marmara, Karadeniz, İç Anadolu, Akdeniz ve Doğu Anadolu'nun kuzeyinde sağanak yağış bekleniyor.

        CUMA GÜNÜ HAVA DURUMU

        Cuma günü ise Ankara ve İstanbul'un 26, İzmir'in ise 31 derece olması bekleniyor. Marmara ve Karadeniz kıyı şeridiyle Doğu Anadolu'nun kuzeyinde de sağanak yağış bekleniyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ