Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Gülçin Ergül'den 'Hepsi' açıklaması - Magazin haberleri
        1

        Gülçin Ergül, Eren Bakıcı, Cemre Kemer ve Yasemin Yürük'ten oluşan Hepsi, 2005 yılında 'Bir' adlı albümle müzik piyasasına giriş yaptı.

        2009'da Gülçin'in ayrılmasıyla grup üç kişi olarak yoluna devam etti.

        2

        Anlaşmazlıklar nedeniyle bir süre sonra dağılan gruptan geçtiğimiz haftalarda Gülçin Ergül, Eren Bakıcı ile barışmasının ardından Cemre Kemer'le de arasındaki buzları eritmişti.

        3

        Son dönemlerde yeniden bir araya gelecekleri konuşulan 'Hepsi' grubunun üyelerinden Ergül, "Hepsi grubu olarak yeni bir şarkı yapar mısınız?" sorusuna yanıt verdi.

        4

        "HERKES BAŞARISINA ULAŞTI"

        Şarkıcı, "Grup olarak arkadaşlığımız devam ediyor ama belirttiğimiz gibi müzik anlamında herhangi bir çalışma yapmayacağız. Zaten herkes kendi hayatında, kendi başarısına ulaşmış durumda. Herkes birbirini destekliyor" dedi.

        5

        Gülçin Ergül, ayrıca son zamanlarda müzik sektöründe tekdüze işlerin çıktığını ve insanların 90’lar şarkılarını dinlemekten bıktığını söyledi.

        6

        "ESKİDEN ÜNLÜ OLMAK KOLAYDI"

        Ergül, piyasada rekabetin çok fazla olduğunu belirterek, "Eskiden ünlü olmak daha kolaydı. Artık başarıyı tıklama sayısıyla ölçmeye başladılar" şeklinde konuştu.