Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan intiharı durdurdu
        1

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Boğaziçi Köprüsü'nde intihar girişiminde bulunan kişinin bu eyleminden vazgeçmesini sağladı.

        2

        Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Erdoğan'ın, eylemin söz konusu olduğu noktada makam aracını durdurmasının ardından intihar girişimi son buldu.

        3

        Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sorunla ilgilendiğini duyması üzerine bu kişi, köprüden aşağı atlama tehdidine son vererek Erdoğan'ın makam aracının yanına gitti.

        4

        Siirtli olduğunu ve ailevi problemler nedeniyle bunalıma girdiğini belirten kişi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti.

        5

        Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, dinlediği vatandaşın sorunlarının çözümüne yardımcı olunması için yetkililere gerekli talimatları verdiği kaydedildi.

        6

        CUMHURBAŞKANI'NIN HAYRANI ÇIKTI

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Boğaziçi köprüsünde intihardan vazgeçirdiği V.Ç., Erdoğan'ın hayranı çıktı.

        7

        Siirtli ve tekstil çalışanı olduğu öğrenilen Çatraş'ın sosyal medya hesaplarındaki Erdoğan ve Ak Parti paylaşımları dikkat çekiyor. 2 çocuğu bulunan Çatraş ayrıca Beşiktaş fanatiği. Beşiktaş'ın maçlarını kaçırmayan Çatraş, tutkusunu tribünden fotoğraflar paylaşarak göstermiş.

        8

        Çatraş'ın yaklaşık 10 gün önce yaptığı son paylaşımlarından birinde ise evinden taşınırken çektirdiği fotoğraf yeralıyor.

        9

        Vezir Çatraş, bu fotoğrafta ile ilgili yorumunda, "Evlendim evleneli yüzümün gülmediği, evden kurtuluyorum" yazmış. Çatraş bir diğer yorumu ise "İstanbul beni bitirdi" şeklinde. (AA-DHA)