Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Habertürk cinayeti manşete taşıdı, Atalay Filiz adı ortaya çıktı
        1

        GAZETE HABERTÜRK
        29 MAYIS:
        Tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı, önceki gün esrarengiz şekilde ortadan kayboldu. Öğretmenin cesedi dün evine 500 metre uzakta bıçaklanmış halde bulundu. Polis, Furkan Altın’ı aramaya başladı.

        2

        31 MAYIS: Kendisini ‘Furkan Altın’ diye tanıtan Atalay Filiz’in kimliği netleştikçe ortaya ‘seri katil’ portresi çıkıyor. 2013’te 2 kişiyi öldüren katil zanlısı Atalay’ın Paris’teki kız arkadaşı 5 yıldır kayıpmış.

        3

        1 HAZİRAN: Lise yıllığında Atalay Filiz ile ilgili birçok bilinmeyeni Türkiye, HABERTÜRK Gazetesi’nden okudu. Bir arkadaşı o yıllıkta şu cümleyi paylaşmıştı: “İleride de hayvanlıklarla dehşete düşürecek.”

        4

        1 HAZİRAN: HABERTÜRK, Atalay’ın Galatasaray Lisesi yıllığına ulaştı. Kuzuların Sessizliği filminden Hannibal karakterini paylaşan Atalay için arkadaşları, “Manyak”, “Yeter artık, adam öldüreceksin” diye yazmıştı.

        5

        2 HAZİRAN: Atalay’ın, 2011’den beri kayıp olan Rus sevgilisi Olga ile Ankara’da öldürdüğü Göktuğ Demirarslan ve sevgilisi Elena Radchikova’nın yolları Paris’te kesişti. Atalay, Göktuğ’la aynı evde kalmaya başladı.

        6

        3 HAZİRAN: Atalay Filiz ile ilgili birçok ilden ihbar yağarken, polis, Atalay’ın son olarak İzmir’de görüldüğünü kesinleştirdi. İnternet kafede 4 saat araştırma yapan Atalay, Konak’ta bir öğrenci evinde 2 gün kaldı.

        7

        10 HAZİRAN: HABERTÜRK uyardı, ailesi kayıp Olga Seregina’nın bilgisayarının şifresini kırdırdı. 2011’den bu yana kayıp olan Olga’nın bilgisayarından Atalay’ın, Olga ve maktullerle birlikte çektirdiği fotoğraf çıktı.

        8

        12 HAZİRAN: Polisin tespitine göre Atalay Filiz, Aralık 2011’den Fatma Öğretmen’in öldürüldüğü 27 Mayıs’a kadar 5 cep telefonu hattı kullandı. Bunlardan 2’si, başkalarının kimlik bilgileri kullanılarak alınan ‘patates hat’tı.

        9
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ