Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem SON DAKİKA HABERLERİ! Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'a FETÖ soruşturmasında yurtdışına çıkış yasağı

        Veli SARIBOĞA / İSTANBUL

        15 Temmuz darbe girişimine ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'a yurtdışına çıkış yasağı getirildi.

        İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'a yurtdışına çıkış yasağı getirildi. Pasaport Şube Müdürlüğü tarafından pasaportuna tahdit konulan Murat Hazinedar'ın, sınır kapıları ve havalimanlarından yurtdışına çıkışına izin verilmeyecek.

        HAZİNEDAR'DAN AÇIKLAMA

        Beşiktaş Meydanı'ndaki demokrasi nöbetinde konuşan Murat Hazinedar, "Ben Cumhuriyet Halk Partili bir ailenin çocuğuyum. Büyük dedem ordu Müdafai Hukuk Cemiyeti kurucusu ve ilk başkanı benim dedem Cumhuriyet Halk Fıkrası'nın kurucusu ve ilk başkanı. Ben böyle bir aileden geliyorum. Hep ülkesine, devletine, milletine değerlerine bağlı ve saygılı bir aileden, geçmişten geliyorum. Hani derler ya 7 göbek arkamıza baksalar bir tane yanlış bulamazlar" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ