Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Hadise: Artık kapımı hiç kimseye açmıyorum - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Akif Yaman'ın haberine göre, bir ses yarışmasının jüri koltuğunda oturan şarkıcı Hadise, final öncesi kendi yarışmacılarını motive etmek için Yeniköy'deki bir mekanda yemek düzenledi.

        2

        "VERDİĞİM HER SÖZÜ TUTARIM"

        Hadise, "Her zaman verdiğim sözü tutarım. İnşallah kaderimizde varsa şampiyon olacağız. Şampiyon olamazsak eve gider ağlarız, kazanırsak eğleniriz" dedi.

        3

        O TAKINTILI HAYRANI HAKKINDA KONUŞTU

        Öte yandan, Hadise'nin hayranı olan Serhan O., ünlü şarkıcıyı görmek için onun oturduğu İstinye'deki siteye sızmaya çalışmıştı. Telleri aşıp içeriye giren hayran, son anda yakalanmıştı. Hadise'nin takıntılı hayranından şikayetçi olması üzerine Serhan O. için 3 aydan 1 yıla kadar hapis istenmişti.

        4

        "KORKUNÇ BİR OLAY"

        Hadise, İstinye'de oturduğu sitenin tellerinden atlayıp, evine zorla girmeye çalışan takıntılı hayranının beş ay hapis cezası almasıyla ilgili konuştu.

        5

        "ARTIK KAPIMI HİÇ KİMSEYE AÇMIYORUM"

        “Gerçekten hayranınızın hapis yatmasını istiyor musunuz?" şeklindeki soruya Hadise, "Hayranlık başka bir şey. Beni seveni ben de seviyorum ama ben korktuysam bunun bir nedeni vardır. Ben korktum. O günden beri farklı bir insan oldum. Artık kapımı hiç kimseye açmıyorum. Korkunç bir olay" cevabını verdi.

        6