Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Hatice, Yasemin Sakallıoğlu'nun esprisine ateş püskürdü - Magazin haberleri
        1

        Evinin havuzuna atlarken ağır çekim görüntüsünü paylaşarak olay olan şarkıcı Hatice, kalçasına estetik olduğu yönündeki iddialara sosyal medya hesabından cevap verdi.

        2

        Kalçasının estetik olmadığını, spor salonlarında uzun saatler geçirerek bu görüntüye kavuştuğunu söyleyen Hatice, kendisini esprili bir dille eleştiren oyuncu Yasemin Sakallıoğlu'na ateş püskürdü.

        3

        Oyuncu Yasemin Sakallıoğlu, yaptığı yorumla Hatice'yi çılgına çevirdi.

        4

        "ŞİMDİ BEN SÖYLEMEK İSTEDİKLERİMİ SÖYLEYECEĞİM, SEN DE ÇEKECEKSİN"

        Yasemin Sakallıoğlu, Hatice'nin gizli çekim olan videosuna, "Şimdi kanka ben söylemek istediklerimi söyleyeceğim, sen de beni çekeceksin. Ama ben öyle bir arkamı döneceğim ve meşgul olacağım ki senin beni çektiğini fark etmeyeceğim tamam mı? Dur bir de pembe şortumu giyeyim o bana çok yakışıyor." yorumunu yaptı.

        5

        "SENİ ÖNCE ÇARPAR SONRA BÖLERİM"

        Yorum karşısında sinirlenen Hatice ise, "Hemen hemen her video ya da fotoğrafıma yorum yazıp sonrasında pişman olup siliyorsun. Bu neyin özgüvensizliği çapsız. Bir tipine bak öyle konuş eminim yaşın benden küçüktür. Buradan bakınca 45'lik duruyorsun. Yüzümle de popomla da seni önce çarpar, finalde bölerim gereksiz." cevabını verdi.

        6

        İşte o yorumlar...