Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos İbrahim Toraman ile Eylem Yıldız boşandı

        2014 yılında evlenen İbrahim Toraman-Eylem Yıldız çifti, aralarında yaptıkları protokolle anlaşmalı olarak boşandı. Çiftin çocukları Ali Erim'in velayeti ortak olarak iki tarafa verildi.

        Sözcü'de yer alan habere göre; Anadolu 4. Aile Mahkemesi'nde görülen ve gizlilik kararı bulunan duruşmaya, İbrahim Toraman ve Eylem Eylem Yıldız ile avukatları katıldı. Çekişmeli olarak görülen duruşmada taraflar boşanma konusunda anlaştıklarını belirtince, dava anlaşmalı olarak görüldü. İbrahim Toraman ve Eylem Eylem Yıldız, aralarında yaptıkları protokol çerçevesinde çocukları Ali Erim'in velayetinin ortak olarak her iki tarafa da verilmesini talep etti. Bu talebi kabul eden mahkeme, Ali Erim'in velayetini anne ve babasına verirken, tarafların boşanmasına karar verdi.

        Protokol gereği İbrahim Toraman'ın, Almanya'da yaşayacak olan Eylem Eylem Yıldız ve oğlu Ali Erim'in tüm masraflarını karşılayacağı öğrenildi.

        Yapılan yazılı açıklamada Eylem Yıldız, “Bugüne kadar yaşanan tatsızlıklar, kızgınlık anlarımızda kaynaklandı. İbrahim iyi bir baba ve iyi bir insandır. Bu yüzden çocuğumuzu ortak velayet altında büyütmeye karar verdik” ifadelerini kullandı.

        İbrahim Toraman ise, “Çocuğumuzun ortak velayet altında sağlıklı bir şekilde büyüyeceğine inanıyorum. Eylem, çocuğumun annesidir. Saygı duyuyorum. İki medeni insan olarak bundan sonra çocuğumuz için en iyisini düşünerek hareket edeceğiz” dedi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ