Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Instagram

        INSTAGRAM DONDURMA NASIL YAPILIR?

        Instagram dondurma diğer adıyla Instagram hesabını geçici olarak kapatma işlemine denir. Instagram hesabınızı geçici süreliğine kapatıp istediğiniz zaman geri açmanızın mümkün olduğu bir işlemdir. Son zamanların en popüler konusu haline gelen Instagram dondurma linkini sizlerle paylaşarak nasıl yapıldığını adım adım anlatmaya çalışacağız.

        Instagram dondurma linkine tıkladıktan sonra aşağıdaki size sıraladığımız adımları sırasıyla uygulayarak Instagram dondurma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

        Instagram Dondurma Linki: https://www.instagram.com/accounts/login/?next=/accounts/remove/request/temporary/

        1

        Instagram hesabınızı Instagram uygulamasının içinden geçici olarak kapatamaz ya da silemezsiniz bu sebeple tarayıcınızdan yukarıda verilen Instagram Dondurma Linkine girerek başlayacağız.

        2

        Link üzerinden Instagram giriş sayfası çıkacaktır karşınıza. Burada hesabınıza giriş yapmak için kullanıcı adınızı ve şifrenizi girerek kendi hesabınıza giriş yapmış olacaksınız.

        3

        Açılan sayfanın sağ üst kısımdaki Profil simgesine dokunun veya tıklayın ve açılan Profil sayfanızdan “Profili Düzenle” yi seçin.

        4

        Açılan ekranda aşağıya inin ve sağ alttaki “Hesabımı geçici olarak kapat” butonuna dokunun veya tıklayın.

        5

        Hesabını neden kapatıyorsun?” sorusunun yanındaki açılır menüden size uygun olan seçeneklerden bir seçim yapın ve şifrenizi yeniden girin. Unutmayın ki hesabınızı kapatma seçeneği, sadece menüden seçmiş olduğunuz bir sebep sonucunda görünür.

        6

        Hesabı Geçici Olarak Kapat” butonuna dokunun veya tıklayın. Hesabınızı geçici olarak kapatmak için hesabınıza yeniden giriş yapabiliyor olmanız gerekir yani şifrenizi veya kullanıcı adınızı kesinlikle bilmeniz gerekmektedir. Eğer hatırlayamıyorsanız, giriş yapmakla ilgili bazı ipuçlarına bakarak Instagram'dan teknik destek alabilirsiniz.

        INSTAGRAM İLE İLGİLİ HABERLER

        instagram ile ilgili merak edilenler.