Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Merak Edilenler Instagram Dondurma Linki Türkçe - Merak Edilenler Haberleri

        İnstagram dondurma linki, son yılların en fazla aranan konularından bir tanesi haline geldi. Bu link sayesinde hesabı geçici olarak kapatıyor ve dilediğiniz an tekrar etkinleştirerek paylaştığınız tüm fotoğraf ve videolara, onlara yapılan yorum ve beğenilere ve takipçilerinize kavuşabiliyorsunuz. İnstagramdan sıkılanlar için kalıcı olarak silmektense dondurma çok daha mantıklı bir tercih. Peki, instagram dondurmanız için ne yapmalısınız. İşte size 4 adımda instagram dondurma.

        Bu işlemi bilgisayarınızdaki internet tarayıcısından yapabilirsiniz. Tekrar kullanmaya başlamak için ise tek yapmanız gereken ister mobil cihazınızdan ister bilgisayarınızdan yeniden hesaba giriş yapmaktır. İnstagram hesabınızı yanlızca bilgisayar tarayıcınız üzerinden dondurabilirsiniz. Mobilden bu işlemi yapmak günümüz şartlarında mümkün değildir.

        instagram dondurma linki Türkçe

        Eğer kapatacağınız hesap başka ise önce kendi hesabınızdan çıkmalı ve diğer hesaba giriş yapmalısınız. Dondurulacak hesaba giriş yapmanızın ardından yukarıdaki adımları uyguladığınızda hesabı dondurmuş olacaksınız.

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kılıç
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ