Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Merak Edilenler Instagram dondurma açma linki - Merak Edilenler Haberleri

        Son yılların en çok kullanılan sosyal medya uygulaması olan instagram kullanıcıları, zaman zaman ara vermek amaçlı hesaplarını dondurabiliyorlar. Fakat bir süre sonra uzun süre girilmeyen hesapların şifreleri ya da kullanıcı adları unutuluyor. Peki bu gibi durumlarda ne yapılmalı? Dondurulan bir instagram hesabı nasıl açılır?

        İlk önce hesabınızı mobil üzerinden donduramayacağınızın bilgisini verelim. Hiç şüphesiz instagramı telefondan çok daha rahat kullanıyoruz. Ancak dondurma işlemini halen telefon üzerinden gerçekleştiremiyoruz. İnstagram hesabınızı dondurmak için mutlaka bir bilgisayara ihtiyacınız olacak. Bu yüzden telefondan boşu boşuna dondurma seçeneğini aramayın.

        Öncelikle donduracağınız instagram hesabına bilgisayar üzerinden giriş yapın. Sonrasında ayarlar sekmesine dokunun ve hesabı geçici olarak kapat seçeneğine tıklayın. Önünüze hesabı dondurma sebebinizi belirtmenizi isteyen bir açılır menü çıkacak. Buradan size uyan seçeneği işaretleyip şifrenizi tekrar girin. Alttaki butona tıkladığınızda hesap geçici olarak dondurulacaktır. Bu sayede hesabınız bir daha giriş yapana kadar dondurulmuş olacak.

        Instagram
        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kılıç
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ