Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul'da bugün okullar tatil mi? SON DAKİKA İstanbul Valiliği kar tatil açıklaması yaptı mı?
        1

        İstanbul'da bugün okullar tatil mi? Sorusu öğrenci ve veliler tarafından merak konusu oldu. İstanbul'u etkisi altına alan soğuk hava ve şiddetli rüzgar İstanbullu vatandaşlara zor anlar yaşattı. Peki İstanbul Valiliği'nden kar tatili açıklaması geldi mi? İşte haberi detayları

        İSTANBUL'DA BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ? - 12 ŞUBAT 2022

        İstanbul'da bugün okullar tatil mi sorusu büyük merak konusu oldu. İstanbul kar tatiline ilişkin henüz İstanbul Valiliği'nden resmi bir açıklama gelmedi.

        2

        İSTANBUL HAVA DURUMU

        Çok bulutlu yağmur ve karla karışık yağmurlu, zamanla kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bölgenin doğusunda yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli ve fırtına (50-90 km/saat) şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde yer yer buzlanma ve don olayı bekleniyor.

        HAVA SICAKLIĞI: Sıcaklıklar hissedilir derecede azalacak.

        RÜZGAR: Kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz) yönlerden kuvvetli ve fırtına (50-90 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor.

        3

        KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların sabah saatlerinde olmak üzere İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

        KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın Bölge genelinde Kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz) yönlerden kuvvetli ve yer yer fırtına (50-90 km/sa) şeklinde esmesi beklendiğinden çatı uçması, ağaç devrilmesi, ulaşımda aksamalar gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

        Haberi Hazırlayan: Fatih Berktaş

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ