Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Ivana Sert'ten eski eşine: Hepimizin işleri kötü - Magazin haberleri
        1

        Ünlü modacı Ivana Sert, önceki gün sevgilisi Sezer Dermenci ile Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Basın mensupları ile ayaküstü sohbet eden Sert, 2020 yılını koronavirüs nedeniyle 'lanet' olarak değerlendirdi.

        41 yaşındaki modacı, aşı konusunda ise, "Biraz beklemek, görmek istiyorum her şey iyiyse neden olmasın?" dedi.

        2

        Sert, 2013 yılında boşandığı eski eşi Yurdal Sert'in ödediği 5 bin TL'lik nafakanın, oğlu Ateş'in eğitim masraflarına yetmediği için yüzde 300 zam yapılmasını isteyerek açtığı davayla ilgili de açıklama yaptı.

        3

        "HEPİMİZİN İŞLERİ KÖTÜ GİDİYOR"

        Snob Magazin'in haberine göre; Sert, eski eşinin "İşlerim yolunda gitmiyor" şeklindeki savunmasıyla ilgili, "Hepimizin işleri kötü gidiyor ama çocuğumuz var ve ona bakmak zorundayız. Ben az bulmuyorum ama çocuğun okul masraflarını karşılamadığı için yapacak bir şey yok."dedi.

        4

        Bu konu hakkında çok fazla konuşmak istemediğini söyleyen modacı, "Sonuçta bu senin evladın, çocuk senin yani. Ben çocuğum için çalışıyorum ömrümü veriyorum herkes de böyle yapmalı bence. Baba olarak değerlendirsinler bu konuyu, eşine vermiyorsun zaten nafakayı çocuk için veriyorsun." ifadelerini kullandı.

        5

        "ŞAMPUANIMA ASİT KOYDULAR"

        Ivana Sert, geçtiğimiz haftalarda modellik kariyerinin ilk yıllarında aynı evde kaldığı diğer manken kızların kendisini çok kıskandığını ifade etmişti.

        6

        Şok bir itirafta bulunan Sert, "Şampuanıma asit bile koydular. Kokudan hemen anlıyorduk tabi. Böyle şeyler de başıma geldi" demişti.

        7

        Kendisinin bu tarz kıskançlıkları olmadığını ifade eden ünlü tasarımcı, şunları söylemişti:

        Naomi Campbell ve birçok dünyaca ünlü top modelle podyuma çıktım ancak hiç kimseyi kıskanmadım. Ben çok çalıştım, buralara gelene kadar büyük tecrübelerim oldu.

        8

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ