Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Kadın 16. yeni bölüm fragmanı! Kadın fragmanında tüyleri diken diken eden tesadüf

        Kadın 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Her bölümde izleyiciyi şaşkınkına çevirmeyi başaran Kadın son bölümünde ise Sarp ile ilgili gerçeği artık izleyici öğrenmişti. Sarp yaşıyor! Kadın yeni bölüm fragmanı ise heyecanı iyice tırmandıracağa benziyor. İşte Kadın 16. yeni bölüm fragmanı ve detayları...

        KADIN 16. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

        Kadın dizisinin yeni bölüm fragmanında Bahar artık iyice Sarp'ın yaşadığına inanmıştır. Bu sevincini Arfi ile paylaşan Bahar, hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaşıyor. Fragmanın son sahnesi ise izleyicinin tüylerini diken diken edecek cinsten! İşte Kadın 16. yeni bölüm fragmanı:

        Bahar’ın hastalığına ve ciddiyetine inanmayan Şirin, dikkatleri kendi üzerine çekmek için elinden geleni yapar. Bu defa çok daha farklı planlar peşindedir. Sarp’ın annesini gördükten sonra ise Bahar’ın kafası daha çok karışmıştır. Sarp’ın yaşıyor olabilme düşüncesi bile onu mutlu etmeye yeter. Her fırsatta Bahar’ın yanında olan Arif ise duygularını belli etmeye başlar ve Bahar’ın sürekli Sarp hakkında konuşması giderek canını sıkmaktadır. Şirin’in evden kaçması üzerine hassaslaşan Hatice ise Şirin’in baskılarından sonra bir seçim yapmak zorundadır. Şirin mi? Yoksa Bahar mı?

        KADIN 15. SON BÖLÜM FRAGMAN VE ÖZETİ

        Ceyda’nın sahnesine giden Bahar, Arif, Enver ve Hatice, Berşan’ın da gelmesiyle oldukça huzursuz olur. Arif’in Berşan’a yaptığı itiraftan sonra ise Bahar ne yapacağını bilemez. Bir tesadüf sonucu Bahar’ın Sarp ile ilgili öğrendiği şey kafasını daha çok karıştıracaktır.

        Sarp’ın yaşıyor olabilme ihtimali ne olursa olsun onu heyecanlandırmaya devam etmektedir. Nisan ve Doruk’un, Bahar’a onu aradıklarını söylemesi üzerine Şirin neler olduğunu anlayamaz. Hastalık belirtileri iyice artmaya başlayan Bahar ise bu kez çok daha ciddi bir kaza geçirecektir...

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ