Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Kenan Doğulu'dan Beren Saat açıklaması: Evliliğimizde sorun yok - Magazin haberleri
        1

        Bu yıl 16.sı düzenlenen Radyo Boğaziçi Müzik Ödülleri sahiplerini buldu. Törende 2018'in en iyi müzik grubu, en iyi kadın ve erkek pop şarkıcısı, en iyi rock müzik sanatçısı, en iyi albüm, en iyi film müziği, en iyi müzik festivaline kadar bir çok kategoride ödüller sahibini buldu.

        2

        En iyi Kadın pop müzik sanatçısı dalında Simge ödül alırken, Edis en iyi erkek pop müzik sanatçısı ödülüne layık görüldü. Manga en iyi müzik grubu, Mabel Matiz'in en iyi albüm, Hayko Çepkin en iyi rock müzik sanatçısı, Hey Douglas da en iyi elektronik müzik sanatçısı seçildi. Törende Kenan Doğulu da "Radyo Boğaziçi 25. Yıl Onur Ödülü"ne layık görüldü.

        3

        "SABAH 5'TE YATTIM"

        Şarkıcı Simge, ödülüyle alakalı, "Boğaziçi Ödülleri çok kıymetli, çok gerçek ödüller. Benim burdan aldığım üçüncü ödülüm" dedi. Öte yandan, yeni parçasının yolda olduğunu söyleyen popçu, "Sabah 5'te yattım. Ozan Doğulu'nun stüdyosundaydım. Bir şarkı hazırlıyoruz. Bana sürpriz oldu. Onun projesi. Çok güzel bir şarkı. Hareketli bir şarkı. Ersay Uner şarkısı..." şeklinde konuştu.

        4

        "DİNLENME VAKTİNE GİRİYORUM"

        Tarzıyla her zaman dikkat çeken genç şarkıcı Mabel Matiz de gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yoğun iş temposundan çıktığını, "Anadolu turnesini bitirdik. Altı aydır Maya albümünün turnesiydi. Artık ufaktan dinlenme vaktine giriyorum" şeklinde özetleyen Matiz, ödülüyle alakalı ise, "Annemin adını alan albümüm ödül aldı. Mutluyum. Aşkla, inançla yaptığımız şarkılar... Gönüllerde yer bulması bizim için çok önemli" ifadelerini kullandı.

        5

        "EVLİLİKTE SORUN YOK"

        Ödül töreninden sonra basın mensuplarının karşısına çıkan Kenan Doğulu, "Şu sıralar yoğun bir dönemdeyiz. Kendimle ilgili bazı sürpriz projeler var. Vokalistim Duygu'nun albümünü hazırlıyoruz. Henüz tatillik bir durum yok, işler devam ediyor" deyip evliliğinin üzerinde kara bulutlar çıktığı yönündeki haberlerle alakalı da konuştu.

        6

        "EVLİLİĞİMİZDE BİR SORUN YOK"

        Doğulu, "Üçüncü şahısları ilgilendiren durumlar olduğu zaman zaten biz bunu anons ederiz. Endişelenen insanları haklı görüyorum. Sevgi ve saygıyla karşılarında eğiliyorum. İnsanları bu kadar negatif haberlerle üzüp, yormayın. Sizden sadece bunu rica ediyorum. O bunu demiş, şu bunu yapmış diye gündemi hiçbir zaman meşgul etmedik. Bundan sonra da yapmayız biliyorsunuz ki. Beren zaten sette ve çok yoğun. Yaptığınız her negatif haber ister istemez insanı ve çevresini üzüyor. Eşimiz, dostumuz üzülüyor, telefonlarımız susmuyor. O yüzden işimizde, gücümüzdeyiz. Bir sorun yok, keyfimiz yerinde" ifadelerini kullandı.