Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Kerimcan Durmaz'dan skandal görüntülere açıklama: Uygunsuz içerikli videoyu… - Magazin haberleri
        1

        Kerimcan Durmaz, sosyal medyanın magazin dünyasına kazandırdığı ünlü fenomenler arasında yer alıyor. Her paylaşımıyla olay olan Kerimcan Durmaz, bu kez sosyal medya hesabından yapılan müstehcen paylaşım ile bir skandala imza attı. Durmaz, kısa süre sonra skandal paylaşımı silse de video sosyal medyada hızla yayıldı.

        2

        "HERKESTEN ÖZÜR DİLİYORUM"

        Durmaz, kendisine ait olmadığını iddia ettiği skandal paylaşımın ardından sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Durmaz, şu ifadeleri kullandı:

        Tarafıma ait olmayan uygunsuz içerikli gibi bir videoyu avukatıma iletmek istenirken sehven ve istemeden paylaşılmış olup, bu paylaşım için herkesten özür diliyorum. Bu video içeriğine benzer şekilde tarafıma sürekli olarak farklı hesaplardan uygunsuz pek çok video ve resim gönderilmektedir. Üzülerek bildiriyorumki yanlışlıkla paylaşılan bu video beni derinden sarsmıştır. Beni de son derece rahatsız eden bu durumda mağdur olmam sebebiyle, mesaj olarak gelen bu videonun sosyal medyada paylaşılması ile ilgili gerekli hukuki ve cezai yollara başvurulacaktır.

        3

        YEŞİM SALKIM: BUNLARIN HEPSİ KRALIN SOYTARISIDIR

        Kerimcan Durmaz'a skandal paylaşımın ardından tepkiler gecikmedi. Şarkıcı Yeşim Salkım da Durmaz'a tepkisini şu sözlerle dile getirdi:

        Bundan böyle bu tipleri evine sokanlar, resim çektirenler, bu hiçbir vasfı olmayan insanları başımıza, tepemize çıkartanlar düşünsün çünkü su testisi su yolunda kırılır der eskiler. Olay budur, destekleyenler düşünsün. Ülkenin çöküşü işte böyle başladı. İnsanın bir mesleği, bir yeteneği olur dedim diye beni taşlayanlar düşünsün. Şimdi şarkıcı olmayana şarkıcı, oyuncu olmayana oyuncu, cahil cühela herkese fenomen derseniz bunu da kabul eder oturursunuz. Aynı masaya çoluk çocuk oturanlar düşünsün. Kısaca bunların hepsi kralın soytarısıdır...

        4

        KERİMCAN DURMAZ'DAN BİR AÇIKLAMA DAHA

        Kerimcan Durmaz, gelen tepkilerin ardından bir açıklama daha yaptı. Durmaz, o açıklamasında ise şu ifadeleri kullandı:

        Söz konusu video nedeniyle, sosyal medyada ve sair medya organlarınca yapılan kişilik haklarıma aykırı açıklamalar ve videonun yeniden paylaşımı ile şahsımın hedef gösterilmesi nedeniyle daha da mağdur edilmekteyim. Bu paylaşımları yapanlara sizlerin de gerekli tepkiyi göstermesini rica ediyorum. Bu videoyu adım ve soyadımı belirtilerek paylaşanlar ve bu videonun tarafıma ait olmadığı belirtilmesine rağmen; yaptığım işi ve özel hayatımı acımasızca eleştiren ve kişilik haklarıma saldırıda bulunan sanat camiasından olan kişiler başta olmak üzere; tüm kanuna aykırı hareket eden üçüncü kişiler hakkında tüm yasal yollara başvuracağımı saygı ile bildiririm.

        5

        Gelen tepkiler üzerine Durmaz, videonun kendisine ait olmadığını söylese de Durmaz’ı giydiği kıyafet ve aksesuarları ele verdi. Uçağa binmeden önce havaalanından bir fotoğrafını paylaşan Durmaz’ın skandal videoda görünen kıyafet ve aksesuarlarının aynı olması Kerimcan Durmaz’ın “O videodaki ben değilim” iddialarını adeta yalanlayacak cinsten.

        6