Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Özge Ulusoy, Oben Budak ve Esin Övet'ten muhteşem parti

        Nuri ALTUNTAŞ / HABERTURK MAGAZİN

        Özge Ulusoy, Esin Övet ve Oben Budak önceki akşam Harbiye’de parti verdi. Ünlü isimlerin büyük ilgi gösterdiği eğlence gecesinde Özge Ulusoy’u sevgilisi Hacı Sabancı yalnız bırakmadı.

        Beşiktaş’ın yıldızı Gökhan Töre ve Hakan Sabancı’nın da katıldığı partide dansçı kızlar uzun süre konuşulacak bir gösteriye imza attı.

        ÜNLÜLER BU PARTİDE BULUŞTU

        Harbiye’deki Klein adlı mekânda gerçekleştirilen partiye ev sahipliği yapan Özge Ulusoy ve gazetemizin yazarlarından Oben Budak ile Esin Övet konuklarını kapıda karşıladı.

        Ünlü model Özge Ulusoy, Haberturk yazarları Oben Budak ile Esin Övet’in ev sahipliğini yaptığı özel bir parti, önceki akşam Harbiye’deki Klein adlı mekânda gerçekleşti. İstanbul Cerrahi Sağlık grubu bünyesinde yer alacak olan Ageless Clinic’in düzenlediği partiye birçok ünlü isim katıldı. Mekâna kendilerine özel gönderilen bir anahtar ile giriş yapan davetliler arasında Hakan Sabancı, Songül Karlı, Akasya Asıltürkmen, Billur Kalkavan, Gökhan Töre, Ayşe Kucuroğlu, Alper Kul, Irmak Ünal, İrem Derici, Rıza Esendemir, Merve Oflaz, Didem Balçın, Sinem Öztürk, Cengiz Abazoğlu ve Tanem Sivar gibi isimler yer aldı.

        ÇOCUK DÜŞÜNCEM YOK

        Özge Ulusoy, evlilik ve çocuk sorularına “Şu an çocuk düşünmüyorum. Benim 8 yaşında çok tatlı bir yeğenim var ve onunla çok vakit geçiriyorum. Anne olmak gibi bir hissiyatım açıkçası yok” cevabını verdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ