Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Seçkin Piriler kırık kalp sendromuna yakalandı

        Kısa bir süre önce babasını kaybeden Seçkin Piriler eşi Kaan Tangöze'nin ihanet sebebiyle evden ayrılmasıyla zor günler yaşıyor.

        Duman Grubu'nun solisti Kaan Tangöze 6 yıllık eşi, 2 çocuğunun annesi Seçkin Piriler'i şarkıcı Kıvılcım Ural ile aldatmıştı. İhanetin ortaya çıkmasından bir süre sonra evden ayrılan Kaan Tangöze, sevgilisiyle birlikte Zincirlikuyu'daki bir otele yerleşti.

        Tüm bunlardan haberdar olan Seçkin Piriler ise "Kocama aşığım seviyorum. Kaan beni ve çocuklarını bırakmaz. Bir hata yaptı, ama her şey düzelecek" açıklaması yaptı. Ama cep telefonuna gelen fotoğraflar karşısında ikinci kez şok oldu.

        "KAAN BANA AŞIKTI"

        "Biz Kaan'la evlendiği günden bu yana birlikteyiz. Hiç ayrılmadık ki." diyen Kıvılcım Ural, Seçkin Piriler'in cep telefonunu buldu. Kaan Tangöze ile öpüşürken çekilen fotoğraflarını Seçkin Piriler'e gönderdi. Çok mutlu olduklarına dair mesaj da yazdı.

        Sinir krizi geçiren Piriler arkadaşlarının tavsiyesi ile psikiyatrik tedavi görmeye başladı. Kendisine konulan teşhis; 'Kırık kalp sendromu'. Seçkin Piriler yakınlarına "Artık dayanacak gücüm kalmadı. Bu olay ortaya çıkmadan 1 gün öncesine kadar Kaan bana çok aşık olduğunu söylüyordu. Mutluluğumuz parmakla gösteriliyordu. Hala şoktayım." diyor.

        (Posta)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ