Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Nurgül Yeşilçay'dan Erkan Petekkaya'ya yanıt

        Erkan Petekkaya'nın "Diziden ayrılış nedenini açıklarsam yer yerinden oynar" şeklindeki çıkışına Nurgül Yeşilçay'dan cevap gecikmedi.

        "Paramparça" dizinin başrol oyuncusu Erkan Petekkaya'nın Nurgül Yeşilçay'ın diziden beklenmedik ayrılışıyla ilgili yaptığı açıklamanın yankıları sürüyor. Konuyla ilgili yakın çevresine değerlendirmede Yeşilçay'ın "Dizinin reytingleri düştü. Erkan üzerimden prim yapmayı bıraksın" dediği öğrenildi.

        NURGÜL YEŞİLÇAY'IN AYRILIK NEDENİ KÜFÜRMÜŞ

        Öte yandan Nurgül Yeşilçay'ın diziden ayrılmasının gerçek sebebi ortaya çıktı. Meğer Nurgül Yeşilçay sarhoş olarak çekime çıkıp küfür etmiş. Söylentilere göre, Erkan Petekkaya'nın "Düğün şarkımız ne olsun Gülseren" sorusuna iki kez küfürle karşılık veren Yeşilçay sette kriz çıkardı. Erkan Petekkaya da yapımcıya "ya o ya ben" diye rest çekti.

        PETEKKAYA NE DEMİŞTİ?

        "Paramparça"nın setinde öpüşme krizi çıkmış, çıkan kriz dizinin başrol oyuncusu Nurgül Yeşilçay'ı rolünden etmişti. Dizinin jönü Erkan Petekkaya, beklenmedik ayrılık sonrası olay çarpıcı bir iddia ortaya atarak "Onun diziden gitmesine hiç etkim yok. Öpüşme krizi vs. hepsi yalan, hedef şaşırtma! Ama gerçeği ben anlatmam. Gerekirse anlatırım, çok kötü olur. Gerçek bambaşka. O kadar kötü ki, anlatsam yer yerinden oynar" ifadelerine yer vermişti.

        "ERKAN PRİM YAPMAYI BIRAKSIN"

        Konuyla ilgili yakın çevresine sessizliğini bozan Nurgül Yeşilçay'ın "Dizinin reytingleri düşmeye başladı. Erkan üzerimden prim yapmayı bıraksın. Açıklayacağı ne varsa da açıklasın" diyerek eski rol arkadaşına meydan okuduğu öne sürüldü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ