Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Tarkan ve Pınar Dilek'in nikahından yeni fotoğraflar ortaya çıktı
        1

        Tarkan ve Pınar Dilek, dün akşam Köln’deki Flora im Botanischen Garten adlı mekanda evlendi. Çift, Tarkan’ın konserleri nedeniyle balayına haziran ayında çıkacak.

        2

        Dilek ve Tarkan’ın konukları nehrin diğer yakasındaki bir otelde konakladı. Düğün saatinin yaklaşmasıyla konuklar mekana geçti. Tarkan ve Pınar Dilek ise mekana camları siyah film kaplı bir araçla geldi.

        3

        Düğüne 100 kişi katıldı. Dilek’in akrabalarının sayı olarak daha fazla olduğu düğünde, davetlilerin isimleri yaprak üzerine simlerle yazıldı. Masalara “Pınar & Tarkan” yazılı yapay menekşe süslü nikah şekerleri de konuldu.

        4

        İşte Tarkan ve Pınar çiftinin düğün pastası...

        5

        Pınar Dilek ve Tarkan, salona girdiğinde konuklara cep telefonlarıyla fotoğraf çekip sosyal medyaya yüklememeleri konusunda ricada bulunuldu. Dilek ve Tarkan, balayına ise ünlü popçunun konserleri nedeniyle haziran ayında yapacak.

        6

        Ünlü popçu, düğünün ardından 20 Mayıs’ta Antalya’da düzenlenecek EXPO 2016 kapsamında sahneye çıkacak. Megastar bu konserden sonra 28 Mayıs’ta Frankfurt’taki Messepark Mainz adlı mekanda hayranlarıyla buluşacak.

        7

        Düğün töreni tarihi yapı Flora und Botanischer Garten’in teras katında yapıldı.

        8

        Aile arasında gerçekleşen törende Pınar Dilek'in babası Ali Dilek de objektiflere yansımış ve Dilek'in mutlu halleri dikkatlerden kaçmamıştı.

        9

        Sürpriz nikahla ilgili ilk kez konuşan Tarkan, 'Ülke gündemi üzücü. Bu gündemde sessizce nikah yaptık. Düğün 6 Mayıs'ta Köln'de olacak eşim de henüz hamile değil' açıklamasını yapmıştı.